עבור לתוכן

למידת Python כשפת מתחיל ...

Featured Replies

פורסם

אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר

ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python

שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה (וגם שהשם של השפה לא יהיה בשגיאת כתיב...)

פייתון היא שפה מאוד שימושית כיום, והיא בהחלט מקום טוב להיכנס ממנו לתחום התכנות, אם ניתנה לך הזדמנות כזו.

פורסם
  • מחבר

שונה :xyxthumbs:

מה רמת הקושי בה, ולמה היא באמת שימושית?

פורסם

זו שפה בעלת תחביר מאוד פשוט, והיא מאוד קלה להבנה. אחד היתרונות העיקריים שלה הוא שהיא מאוד קריאה, כלומר קטע קוד כמעט נראה כמו אלגוריתם בפסאודו-קוד.

קל מאוד ללמוד אותה, ויש הרבה מדריכים ברשת (המדריך באתר של פייתון טוב מאוד).

למה היא שימושית? תכלס כמעט לכל דבר. החסרון העיקרי שלה הוא חוסר יעילות, ולכן היא לא תתאים לתוכניות שצריכות לעשות הרבה פעולות מסובכות, אבל היא סבבה כמעט לכל שימוש אחר.

פורסם

באופן פרקטי, היא (עדיין?) פחות נפוצה מהשפות הפופולריות יותר כמו C#, JAVA, C ו- ++C, ואני לא יודע כמה עבודה יש בארץ לאנשים שיודעים רק פייתון.

פורסם
  • מחבר

אני יודע VB ואני מתחיל להזכר קצת בדרך חשיבה מהסשיין הקצר שעשיתי עכשיו.

השאלה אם מ python אפשר להתפתח לשפות אחרות בלי יותר מדיי מחסומים

עבודה יש אם אני אלמד ואגיע לרמה מספיק טובה..

פורסם

מכל שפה אפשר להתפתח לכל שפה. ברגע שאתה יודע לתכנת, להיכנס לשפה חדשה זה רק ללמוד את התחביר והעקרונות הבסיסיים.

פורסם

שניצל, אני מסכים עם רוב המשפט הראשון. אני לגמרי לא מסכים עם המשפט השני. אבל זה ויכוח ישן אז לא אפרט.

slevin, קח בחשבון שיש שפות שדומות ויש שפות ששונות.

זה הכל עניין של השקעה וזמן. אם תלמד פייתון תוכל לנצל את הידע בלימוד ruby, תוכל להשקיע עוד יותר וללמוד Java, ובעצם שום דבר לא ימנע ממך גם ללמוד ++C או Scheme (אבל תצטרך להשקיע הרבה וכן ללמוד "לשכוח" חלק ממה שאתה יודע).

פייתון יש לה יתרונות מצויינים כשפה ללימוד כי היא יחסית קלה לשימוש ולימוד ויש הרבה מאוד דברים שתוכל לעשות איתה ללא צורך בכתיבת הרבה קוד כי יש לה המון ספריות כלולות. זה כיף ללמוד בצורה שבה אפשר להשיג תוצאות מרשימות בלי ללמוד שנים.

חסרון מסויים זה שהיא לא תלמד אותך יותר מדי על איך מחשבים פועלים. בשביל צריך שפות יותר low lever כמו C. זה לא חסרון גדול, בתכלס עדיף שתתחיל ללמוד פייתון עכשיו ותשקיע איזה חודשיים שלושה מאשר תנסה להחליט ממה להתחיל ללמוד. אם להשמע כמו תקליט שבור: תמיד תוכל ללמוד משהו אחר אח"כ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים