פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אני לצערי מתחלק עם אחי :-\לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו!וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה!איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים תשמע אחי זה לא נשמע לי טוב מה שהצעת....שעה שעה זה די מבאס....יש כמה אפשרויות הרבה יותר טובות:1.יום יום כאילו הוא יום אתה יום....וזהו
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אמא מגרשת אותי ממנו מתי שבא לה ... ארררגצריך כבר לארגן לה מסך ולהעיף אותה לעזאזל מהמחשב הזה , ולשנות את כל הסיסמאות במערכת .
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אחרי שנים שהייתי מתחלק עם אח שלי יום יום במחשב ודופקים מכות הדדיות אחד לשני קניתי לי מחשב לחדר
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אני כל הזמן על המחשב...אבא שלי לוקח לי אותו לאיזה שעתיים ביום שישי בשביל להכניס חשבונות...ושאר הזמן הוא שלי muha
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אצלנו יש שני מחשבים. על אחד אמא שלי עובדת רוב היום, אבל אני יכול להשתמש בו בצהריים או בלילה. בשני אחי ואחותי משתמשים, אבל לא ממש הרבה. כך שאני דיי מסודר.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים כך לרוב בערב אמא שלי לקחת לשעה בסיבות השעה 11 למשחקים אבל אם אני ממש עסוק אז היא מותרת ואבא שלי בשעות הבוקר לפני שהוא הולך לעבודה לוקח כ30 דקות ב6:30 בבוקר וימימ שישי ובשבת כ4-3 שעות אבא שלי לוקח ולאחותי יש מחשב משלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.