עבור לתוכן

המלצה למחשב נייח ב-5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

הנני מצהיר כי המחשב שאני הולך לקנות יהיה בעל כרטיס קול, אינני יכול לקנות מחשב שיהיה ללא כרטיס קול. המוזיקה שאני הולך לשמוע תהיה בעלת איכות מרשימה ואינני רוצה לוותר על חלק זה. כל מחשב שתקנה יהיה בעל כרטיס כל הבנוי על לוח האם - אין לך מה לדאוג!

לגבי המסך אני מתלבט בין מסך LSD למסך עם בעל טכנולוגיה חדשנית של תאורת לד שמעניקה לתמונה איכות מתקדמת מאוד:

http://www.agora.co.il/deals_images/211171.jpg זהו אינו מסך LSD (וגם לא LCD) . אתה בטח התכוונת למסך LCD דק,אשר בנוי מגבישי קריסטל. המסך שבתמונה זהו מסך CRT ישן שלא מומלץ כל כך בימינו.

השאלה במה כדאי לי יותר להשקיע או שכדאי לי להשאיר את המסך הישן או שאני אשקיע במיקרופון לפייסבוק או בעכבר. תשקיע בעכבר (כמו שהצעתי לך קודם)

לגבי המקלדת שהבאת לי היא נראית טוב והמדבקות כנראה יסדרו לי את בעיית העברית אך היא לא קומפקטית והיא לא תוכל לשמש אותי למוזיקה מרשימה ולאופיס ולא בעלת איכויות מרשימות לכן אני יותר נוטה למקלדת קומפקטית כזו:

http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=3125&salenum=#topnews זו מקלדת למחשב נייד ולא לנייח כמו שאתה רוצה

לגבי המערכת קירור שהמלצת לי על גבי נוזלים קרירים שמעניקים קירור בעל טכנולוגיה מן הדור החדש אין לי בעיה שתהיה נזילה למה שרשמת לרג'יסטרים ול ALU כי אין לי צורך בהם. זו לא שאלה,שכן הם מובנים בכל מעבד. כל מעבד (CPU) בנוי בין היתר מ-ALU,שזו היחידה המחשבת את החישובים המתמטיים במעבד (ARITHMETIC LOGIC UNIT. ורג'יסטרים אשר שומרים בזכרון את המידע , או יותר נכון- הזכרון בנוי מכאלה. אז בלית בריר אתה נאלץ שיהיו לך כאלה במחשב, וממש לא כדאי שינזלו לשם מים, אחרת המחשב שלך יפסיק לעבוד וחבל. השכן שלי אמר שאין בעיה להתקין מערכת קירור מים בעזרת צינורות מים מהגינה אך הוא לא בטוח ולכן הוא יסביר לי איך לבנות אחת כזאת בעצמי או שהוא התכוון לאוזניות ?. הוא התכוון לאזניות אם אני אקנה לדעתי אני אלך על מערכת זו באמינות גבוהה יותר:

http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=517659

אתה לא המלצת לי על כונן c: שעליו מתקינים לי את המשחקים. אתה מקבל אותו במתנה בכל קניית מחשב. C זה שם ה-DEFAULT לכונן הראשי בווינדוס,ככה שלא צריך לעשות משהו מעבר כדי לקבל את הכונן.

כמו שאמרתי יש לי בעיה שהמחשב שלי מוציא רעשים של טרקטור וכל פעם אני נותן לו מכה ואז הוא מפסיק לשנייה ועוד פעם מתחיל להוציא את הרעשים לכן המחשב הבא שלי יהיה שקט למדי לכן אני זקוק למערכות שקטות במיוחד שיעניקו לי שקט. לכן אין לי צורך במאווררים כמו שהראת לי שהם מייצרים רעש רב - וכן אני התעלם מההצעה שלך לגבי המאוור התעשייתי כי יש לי אותו בסלון והוא גדול מידי בשביל מחשב. לכן מערכת קירור על גבי מים תהיה פתרון טוב בשביל המחשב של הדור הבא שאני הולך לקנות.

האם אני צריך ג'ויסטיק או מגבונים לחים למסך? מגבונים לחים למסך

אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיסי מסך מתקדמים וגם מערכות זכרון מהדור החדש.

כרטיס מסך טוב - כל כרטיס מסך עם 128MB יספיק לך (לא ציינת שאתה רוצה מחשב למשחקים)

וזכרון - 2GB יספיקו לך

תודה.

שלום לך PCMASTER ידידי.

עניתי לך באדום.

אם משהו לא מובן אנא שאל - אני רואה שאתה לוקה בידע באופן משמעותי (ואפילו מעבר לכך). אני אוהב לעזור לכן תרגיש חופשי , לשם כך נועד הפורום.

פורסם

;D איזה שטות כל הפוסט הזה... ממש משעמם היה למישהו!

:xyxthumbs:

פורסם

למה לדבר ככה. אנחנו כאן כדי לעזור. הבנאדם לא ממש סגור על עצמו והוא פה בשביל ללמוד ואנחנו בשביל ללמד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה,

אבל החלטתי בסוף לקנות מדפסת

ThePcMaster

פורסם

אה , זה מסביר את הבעיה ... :xyxthumbs:

• 2 שנים מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים