עבור לתוכן

מה לדעתכםן יותר מאתגר - מתמטיקה בטכניון או החיים?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהשאלה מטופשת, אבל ממש התחשק לי לפתוח נושא כזה

אם זה שוב לא מתאים - אפשר לעשות שינוי מהיר לנושא מתכונים, שגם רציתי לפתוח מתי שהוא.

פורסם

מה מיוחד במתמטיקה בטכניון?

פורסם

זה לכבוד זה שקיבלת 35 בבוחן בחדוא?

פורסם
:facepalm:
פורסם
  • מחבר

מה מיוחד במתמטיקה בטכניון?

הייתי בטוח שרוב האנשים מתייחסים לזה בצורה יותר מאתגרת

בכל זאת מי שרוצה ללמוד משהו מסובך זה אמור להיות אחר התארים הכי מסובכים שהוא ימצא

פורסם

באמת? כי בשבילי דווקא תואר בפסיכולוגיה או ספרות השוואתית יהיה הרבה יותר קשה מתואר במתמטיקה.

פורסם
  • מחבר

באמת? כי בשבילי דווקא תואר בפסיכולוגיה או ספרות השוואתית יהיה הרבה יותר קשה מתואר במתמטיקה.

חחח לא חשבתי על זה בצורה כזאת.

האמת אם אתם רוצים שמממש אשעמם אותכם, פגשתי אחד שעשה מלא כסף ואחד שעשה 3 תארים בו זמנית, כולם במקצועות ריאלים בטכניון.

חשבתי מה יותר מוערך

פורסם

מכיוון שלימודי תואר בכל מקצוע שהוא הם תת קבוצה של קבוצת החיים, הקושי של קבוצת החיים הוא בהכרח גדול שווה לקושי של הלימודים. מכאן אפשר להוכיח בקלות שהוא גדול ממש.

פורסם
  • מחבר

גם אינסטלציה יכול להיות מסובך תלוי כמה לעומק נכנסים. אבל בלי לחפור יותר מדי - את מי אתה יותר מעריך? המיליונר או זה שעשה 3 תארים?

פורסם

אינסטלציה זה לא יותר מסובך ככל שנכנסים יותר לעומק, זה יותר מסריח.

פורסם

יש לי גם חבר פה בטכניון שעושה מדמח-מתמטיקה-פיזיקה סה"כ יותר מ200 נקודות, הוא מסיים את זה ב4 שנים, והוא עוד מצטיין נשיא :(

פורסם
  • מחבר

קוראים לו אלי משהו כזה? (לחבר שלך)

פורסם

מכיוון שלימודי תואר בכל מקצוע שהוא הם תת קבוצה של קבוצת החיים, הקושי של קבוצת החיים הוא בהכרח גדול שווה לקושי של הלימודים. מכאן אפשר להוכיח בקלות שהוא גדול ממש.

ביקור בכל חוות מחשבים בטכניון סביב השעה 2 בלילה יוכיח בקלות שאנשים שחברים בקבוצת הלימודים לא בהכרח שייכים לקבוצת החיים...

פורסם

:lol:

יש לי גם חבר פה בטכניון שעושה מדמח-מתמטיקה-פיזיקה סה"כ יותר מ200 נקודות, הוא מסיים את זה ב4 שנים, והוא עוד מצטיין נשיא :(

קוראים לו ה' או משהו כזה? (לחבר שלך)

פורסם

ביקור בכל חוות מחשבים בטכניון סביב השעה 2 בלילה יוכיח בקלות שאנשים שחברים בקבוצת הלימודים לא בהכרח שייכים לקבוצת החיים...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים