פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים קניתי לא מזמן כבל USB באורך של כמעט 5 מטר לתקן USB2חיברתי אותו למחשב הישן שלי בעל יציאות USB 1 בעלי תקן ישןוהכל עבד סבבהקניתי מחשב חדש בעל יציאות בתקן USB2 ושם הכל אינו מתפקדכל רכיב שמחובר אל המחשב, המחשב מתקין אותו ולבסוף רושם שלי canot startמחזיר את הכבל למחשב הישן וכל עובד נפלא מחזיר לחדש רושם לי את אותה בעייה זה קרה בכל הפורטים של המחשב החדש (פורטי USB)ניסיתי לחבר אותו למפצל USB עם הזנה מספק חיצוני כי חשבתי שזה בעייה של זרם אך הבעייה נשארה מה הבעייה ??והאם ניתן לפתור אותהאם לא אז מה אני מחפס בכבל חדש כדי שיעבוד לי
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים נראה כמו בעית תוכנהאתה יכול לרשום (או צילום מסך) את הודעת השגיאה?איזה מערכת הפעלה אתה משתמש? 32bit או 64bit?כדי לברר תריץ חיפוש "מידע מערכת" בחיפוש של windows מה רשום ב- "סוג המערכת"?
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים כבל של 5 מטר הוא גבולי, ואם מדובר בכבל זול וברכיב שדורש רוחב פס גבוה (כמו DOK וכו') סביר שזה יעשה בעיה.האם חיבור של הרכיבים ישירות למחשב (ללא הכבל) עובד?
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר יש לי מערכת הפעלה 32bitוזה ההודעה שמופיעה "This Device Cannot Start. (Code 10)"וב device meneger מופיע ליד הרכיב סימן קריאה שמויע בתוך עיגול צהוב מלא
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים תחליף כבלתמתח את הכבל לאורך ובצמוד לדברים ממתכת או מבטוןתמתח את הכבל רחוק ממתכת ומבטוןאם הוא עובר בקו לא ישר אז תנסה מסלולים שונים איך לשים אותותמתח את הכבל ותגלגל בצורה קומפקטית או תקפל בצורה כזאת \/\/\/\ ותהדק בצורה צמודה את האורך המיותר של הכבלתנסה יציאות USB קדמיות ואחוריות של המחשב. האחוריות אמינות יותר ברוב המחשביםאל תמתח את הכבל במקביל לכבלים אחרים ובמיוחד כבלים של חשמל או תקשורת ממקום רחוק (כבלים של יס הוט וכדומה). תרחיק את הכבל מהם כמה שניתןתחבר מפצל USB לפניי או אחריי הכבל. תנסה לשים מפצל שהכבל שלו בעצמו כמה שיותר קצרתשתמש אם 2 כבלים קצרים יותר ותחבר ביניהם מפצל USB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.