עבור לתוכן

צניחת האינטרנט במחשב הנייד

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n200 שעליו מותקן WIN7

בשלושה ימים האחרונים קיימת בעיה מוזרה עם האינטרנט שמחובר בצורה אלחוטית לנייד

משום מה יש לי צניחות באינטרנט מה הכוונה

נניח ואני מוריד דרך החשבון ראפידשר שלי קובץ אני מקבל בשניות הראשונות מהירות הורדה מאקסימאלית ופתאום זה קופא לשניה וכל המהירות יורדת ל10-20 KB שזה איטי מאוד כנל לגביי כל סוגי הקבצים וההורדות הם פשוט קופאות לשניה וצונחות ואז שוב פעם עולות

קורה לי אותו דבר גם בדפדפן אתרים יכולים לרוץ טוב פתאום הדפדפן ניהיה איטי אתרים לא רוצים לעלות ואחרי שניה זה עולה ואז עוד פעם הבעיה חוזרת חלילה ואותו דבר גם קורה ב YOUTUBE שאני מנסה לטעון סרטון זה רץ בהתחלה המד של הטעינה קופא לכמה שניות ורק אז ממשיך ואי אפשר לקבל חווית צפיה נורמאלית

אני חייב לציין שכמעט שלושה שבועות לא היה שום בעיה (והמחשב לאחר פירמוט) ורק בשלושה ימים האחרונים זה קרה עוד חשוב להדגיש שבעבר היה מותקן על המחשב גם vista וגם xp בהתחלה העבודה הייתה חלקה ופתאום הבעיות עם האינטרנט הופיעו של צניחה וירידה משמעותית במהירות ובאיכות גלישה אני ממש מיואש ואין לי רעיון

לא נעשה שום שינוי מיוחד לא בראוטר שמחבר ולא במחשב שאני עובד עליו

האינטרנט במחשבים הנייחים עובד כמו שצריך הבעיה היא רק בנייד ואני לא מצליח למצוא את הפתרון ניתקתי את הנייחים וגם זה לא עזר

מקווה שהייתי מספיק ברור תודה רבה לכל העוזרים

בברכה,

רז

פורסם

ניסית לחבר את המחשב הנייד חוטית לראוטר כדי לבדוק האם הבעיה קשורה ספציפית לאלחוט או להגדרות רשת בכללי?

כמו כן - האם המחשבים הנייחים מחוברים חוטית או אלחוטית?

פורסם
  • מחבר

חיברתי גם חוטית את הנייד והמחשבים הנייחים מחוברים אחד בחוטית ואחד באלחוטית ככה שזה מכסה כמעט הכל והעבודה במחשבים האלה חלקה

זה מה שעוד יותר מוזר

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, שני המחשבים האחרים ברשת גולשים בצורה תקינה, גם חוטית וגם אלחוטית. לעומת זאת, המחשב הנייד סובל מבעיות, בלי קשר לאופן החיבור.

נשמע כאילו יש בעיה כלשהי בהגדרות הרשת, או תוכנה, שתופסת/חונקת את החיבור לשנייה-שתיים כל פעם.

בכל מקרה אני מעביר את זה לפורום רשתות/אינטרנט.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני יודע שעברו שבועיים מהתגובה האחרונה שלי אך משום שאני חייל שטוחן כמו שצריך אני ישמח לדעת אם מישהו יכול לתת לי תשובה כי הבעיה היא רק בחיבור האלחוטי של המחשב נייד יכול להיות שקיימת תוכנה "שחונקת" את החיבור לכמה שניות ומשחררת ? או יש למישהו תשובה לבעיה?

פורסם

אתה יכול לפרט יותר? מתי זה קורה? מאיפה אתה מוריד ? וגם תעשה שיתוף קבצים ותראה על איזה מהירות אתה מעביר מהנייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים