עבור לתוכן

תוכן נמחק

מהו המשחק הטוב ביותר מבין משחקי COD עד עכשיו לדעתכם (מדובר במשחקי המחשב)? 456 הצבעות

1. 1. מהו המשחק הטוב ביותר מבין משחקי COD עד עכשיו לדעתכם (מדובר במשחקי המחשב)?

• Call of Duty+ההרחבה United Offensive
    • Call of Duty 2
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
    • Call of Duty: World at War
    • Call of Duty: Modern Warfare 2

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

קרירין לא כולם כמוך, האמת היא שאתה דיי מיוחד

גמאני מאוד אהבתי את הסינגל של COD6 וסיימתי אותו בנשימה אחת.

פורסם

COD4, הוא הביא גרפיקה ייחסית טובה לקודמת וגם הסינגל היה מעולה.

ואינספור חידושים...

COD6 הוא מעין ליטוש של COD4.

פורסם

בחרתי בCOD2, באותה תקופה ששיחקתי בו נהנתי הרבה יותר מאשר ב4 ועכשיו ב6..

גם הכי ארוך...

פורסם

אתה קורא לסינגל של COD6 טוב ? :screwy: :screwy: :screwy:

הוא קצר זה נכון

אבל העלילה שלו עשתה לי את זה

פורסם

גם קצר גם מבולגן (הבנתה בכלל את העלילה ) גם לא שיפר אף דבר משמעותי (אני מדבר על הסינגל לא יודע איך המולטי )

פורסם

אי אפשר לתת ציון למשחק COD ללא ניסיון במולטי, אי לכך ובהתאם לזאת הביקורת שלך והדעה שלך, קרירין, לא רלוונטית בעליל.

פורסם

בגלל זה לא נתתי ציון ואמרתי מהתחלה שאני מדבר על הסינגל

פורסם

לכן הסקר היה צריך להיות מורחב יותר עם אפשרות בחירה של 2 משחקים מולטי וסינגל

COD4 SINGLE

COD-MW2 MULTI

וכו

פורסם

אני גם חושב ככה

מולטי לא יודע סינגל COD2 -פשוט כי לתקופתו היה הכי מוצלח

פורסם

לצערי אני לא אחד השחקנים החזקים, והמפרט שלי יותר מתאים למוזאון (ענתיקה!) מלמשחקים מודרניים, אבל אני מ כ ו ר לcod4 !

יצא לי לשחק בmwf2 על מחשב חזק יחסית (של Tzuki) כמה שעות מתחות של מולטי... ללא ספק זה משחק חריף אבל 4 לדעתי מולטי יותר מוצלח :xyxthumbs:

פורסם

COD4 NO DOUBT..

COD6 כל כך מצועצע, שפשוט כל הסקיל יצא ממנו(לא צריך להיות גאון גדול בשביל להשתמש בגלאי פעימות לב או בסמטקס).

לעומת זאת COD4 אולי לא כל כך עתידני, אבל זה נותן אפשרות לחקור את הסקיל שלך(QUAKE3, UT99, CS וכו')- הקהילה המקצועית נהנית ממנו יותר, והלא מקצועית? WHO CARES?

פורסם

במולטי הכי אהבתי את COD2 ממש הייתי חורש עליו שעות מאוד נהנה בסינגל הכי אהבתי את 4 כאשר 6 היה מאוד נחמד אבל עלילה מונפצת לגמרי וממש קצרה ציפיתי לסיים אותו תוך 4-5 יציאות הבייתה מה שבפועל לקח לי חצי מזה ודי התאכזבתי

מ2,5 וגם קצת מ4 אני זוכר את הראבק שהיה בי ברגעים של המשחק שממש הרגשתי כאילו גורל העולם תלוי בי (מה שאח"כ גורם לך לרצות להשתגע במטווחים רק כדי לעשות את מה שעשית במשחק! :)) ההרגשה הזאת לא ממש הייתה לי ב6 כשהעלילה הייתה לי לא הגיונית ועד שכן נכנסתי אליה היא נגמרה - חבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים