פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר בוא נתחיל עם: מה המפרט שלך? דגשים על לוח, ספק, זיכרונות ומעבד.המפרט שלי רשום בתחילת הנושא
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר החלטתי לבדוק אם זה ההארד דיסק ושמתי הארד דיסק חדש ששכב אצלי בבית התקנתי עליו ווינדוס חדש.ואחריי כמה דקות שקצת העמסתי עילו עם עדכונים גלישה ובום הוא נתקע...כמו כן גם ביצעתי בדיקת ספק כוח ואיפוס הביוס וגם כן שום דבר לא עוזר עדיין נתקע.מה לדעתכם הבעיה פה?
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר איך ביצעת "בדיקת ספק כוח"?איך שרשום במדריך פה באתר על ידי קיצור בין שני חוטים ב24 פינים בין הירוק לשחור והפעלה.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים לא ברור מה ניסית לבדוק, שהרי ברור שהספק נדלק, שכן המחשב עובד...צריך לבדוק את המתחים שהספק מוציא אם הם תקינים ויציבים, ואת זה אפשר לבדוק עם מולטימטר או ע"י החלפה לספק אחר.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים צריך לבדוק את המתחים שהספק מוציא אם הם תקינים ויציבים, ואת זה אפשר לבדוק עם מולטימטר או ע"י החלפה לספק אחר.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים את הבדיקות צריך לבצע תחת עומס של הספק. ושוב אני אומר, זה ברור מהודעותך שאין לך לא את הידע ולא את המיומנות לבדוק את הספק בצורה הזאת, רוב הסיכויים שאתה תעשה יותר נזק מתועלת. תנסה להחליף ספק כוח ולראות אם הבעיות ממשיכות.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים כאמור, ספק תקול זאת רק השערה מלומדת, לא עובדה.אז אני לא יכול להגיד לך "תקנה ספק, יפתרו לך הבעיות", תנסה להשאיל ספק מחבר או ממחשב אחר שיש לך בבית.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים סאטיסטית אני חושב טמפרטורה גבוהה, ספק תקול לרוב קורס וכול המחשב אמור להיכבות.שיש ציפצוף, זה אומר דבר אחד. CPU ולוח האם מקבלים מתח תקין ועובדים , ודרך לוח האם אובחנה בעיה.הבעיה הזאת יכולה להיות :1) חום מעבד2) מאוורר מעבד לא עובד או במהירות נמוכה.בדוק חום בן אם בתוכנה או במגע יד אדם, על הדרך סתכל האם כול המאוורים עובדים. יש לציין שכול שבכול מצב המאוורים אמורים להיסתובב גם אם המעבד קר
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מחבר הלכתי עם המחשב לחברה שממנה קניתי את המחשב והסברתי להם את הבעיה כי המחשב נקנה לפני שנה אז יש לי אחריות על רוב החלקים.יום למחורת התקשרו אליי מהחברה ואמרו לי שהלך לי ההארד דיסק ויש לי עליו אחריות והם מחכים לחדש.היום הלכתי הבאתי את המחשב מהחנות התקנתי עכשיו וינדוס אק ספי שקניתי יחד עם המחשב לפני שנה ושוב אותה בעיה.המעבד לא מתחמם לא עובר את ה50 בשום מצב. והמאוור מסתובב טוב מאוד והכל נקי שם.ובאמת אם הבעיה הייתה בספק מן הסתם שהוא היה מכבה לי הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.