פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים שלום לכולם, השבוע בשעה טובה קנינו לפטופ חדש של דל שהגיע עם דיסק של 7 המיועד רק ל"התקנה מחדש" ורק למחשבים של "דל" (או לפחות זה מה שהם כותבים).מה אתם חושבים שהסיכוי שאני יצליח להתקין אותו אצלי על הדסקטופ? מישהו ניסה משהו כזה?יש לי גם בעיה שהדיסק הוא 7-64bit ואני זוכר מפעם קודמת שניסיתי לעבוד עם 64bit שלא הכל ממש עובד כמו שהוא אמור, האם זה עדיין נכון? האם יש סיבה היום לא להתקין את ה64?
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים זה רישיון OEM כלומר ניתן להתקין אותו רק על מחשב אחד.על איזה חומרה אתה רוצה להתקין את המערכת שאתה כל כך חושש?
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר החומרה תסחוב והרבה יותר מזה אין לי ממש חשש בנושא של החומרה השאלה אם זה יעבוד, לפי מה שהבנתי כל רישיון של מיקרוסופט אמור להיות תקף ל4-5 מחשבים. מה זה אומר שהדיסק הוא רק reinstall? החשש הקטן היחיד שיש לי הוא שניסתי פעם את הויסטה 64 והיא לא ממש הריצה לי כל דבר, זה טיפה מפריע לי.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים לפי מה שהבנתי כל רישיון של מיקרוסופט אמור להיות תקף ל4-5 מחשבים.הבנת לא נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.