פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים שלום לכולם,לאחרונה המחשב שלי נתקע כל הזמן אבל לא הצלחתי לאבחן את הבעיה ולצמצם את האפשריויותהוא יכול להתקע באמצע סרט, באמצע משחק או סתם תוך כדי גלישה באינטרנט.לרוב המחשב קופא ורק ולא נשאר לעשות כלום מלבד ריסט ולפעמים עולה מסך כחול שאמור לאבחן את הבעיה אבל גם המסך הכחול משתנה.בכל מקרה מה שעשיתי זה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, מעבד, לוח אם , ודיסק קשיח במצב מנוחה ובמצב עומסוהטמפרטורות היו בסדר גמורהחלפתי את הזכרונות במיקום על הלוח אם.ביצעתי בדיקת וירוסים .וכל זה לא עזר המחשב עדיין נתקע למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ואיך אפשר לפטור את הבעיה?
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר אני חושב שכן...הבעיה היא שמאז שפרמטתי בפעם האחרונה לא היו לי מסכים כחולים המחשב פשוט נתקע בלי התראה מראש ורק ריסט יכול לעזור.[br]פורסם בתאריך: 20.12.2009 בשעה 17:50:06תראה הערכה שלי שהלוח אם דפוק זה יכול להסביר למה הופיעו מסכים כחולים שונים ולמה המחשב נתקע זה עושה רושם כאילו בכל פעם יש בעיה בחלק אחר של המחשבאבל לפני שאני קופץ למסכנות אני רוצה לוודא את זה ורק אז להתחיל לשבור את הראש מאיפה אני משיג לוח אם למחשב שלי כי הוא לא בדיוק חדש...
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים אם יש BSOD ומוגר שיווצר קובץ dump אז הדבר הראשון הוא לבדוק מה יש בו.במחשבים לא מהמרים כמו בקזינו.
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מחבר מה המצב??קראתי את המדריך ופתחתי את קבצי ה-dump יותר מידי לא הצלחתי להבין מהם אולי תתן לי את המייל שלך אני ישלח לך אותם ואולי תוכל להבין מה הולך שם?
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים הייתה לי בדיוק אותה בעיה, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והבעיה נפתרה (תעשה את העדכון מהאתר של היצרן ולא מה Win update).האם אתה משתמש ב WIN7 ובכרטיס של NIVIDIA?
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים מחבר ואלה כן...windows 7 וכרטיס navidia 7600gsאבל הורדתי כבר את העדכון הכי חדש וזה לא עזר[br]פורסם בתאריך: 25.12.2009 בשעה 08:31:14http://www.megaupload.com/?d=3KED1ZB1העלתי את הקבצי dump מחכה לתשובה...
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים יש לי בדיוק את אותה הבעיה ועכשיו התכוונתי לפתוח על זה נושא אבל אני רואה שכבר פתחת. ההבדל היחיד ביני לבינך הוא שלי אין מסכים כחולים, המחשב פתאום קופא. אין לי מושג למה... ומדי פעם כשאני עושה ריסטרט זה לא מדליק אותו, רק משמיע שלושה צפצופים מוזרים
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים מחבר איזה windows יש לך ?אני יגיד לך למה, כי לי יש windows 7 ורק אחרי שהתקנתי אותו המחשב שלי התחיל להתקע.
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים omerrnאם המחשב עושה טיייט'ים אחריי ריסט ולא עולה אז הבעיה היא יותר מסתם דרייברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.