פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים בהמשך לנושא הזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444245.0אני מבקש המלצות למשחקים למחשב נייד דיי ישן כדי שאוכל להעביר את הזמן בבסיס.אני מחפש בעיקר RPG (לא DIABLO) או משחקי הרפתקאות וחשיבה
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מחבר אני מתכוון לא DIABLO כי כבר יש לי, לא כי אני שולל אותו ממש לא.דרך אגב מה המלצות המערכת של Morrowind?
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר כרטיס מסך מובנה של אינטל האמת שאני לא יודע בדיוק איזה זה נייד Dell Latitude D505 ולגבי לינוקס זה בדיוק מה שאני בודק כרגע, הבנתי שיש בעיות בקרלנים החדשים... נבדוק.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים טוב... באופן כללי ההמלצה הכי טובה שלי למחשבים חלשים היא אימולטוריםאין דבר יותר מספק מאשר לחזור לנוסטלגיה ולמשחקים שגדלנו עליהם, בעיקר של קונסולות הSUPER NINTENDO וה-SEGA GENESIS
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים heroes of migh and magic 3 עם המוד (wog (in the wake of god, הכי טוב בלהעביר ים של זמן.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר טוב... באופן כללי ההמלצה הכי טובה שלי למחשבים חלשים היא אימולטוריםאין דבר יותר מספק מאשר לחזור לנוסטלגיה ולמשחקים שגדלנו עליהם, בעיקר של קונסולות הSUPER NINTENDO וה-SEGA GENESISאני לא חושב שצריך להגזים.. אמנם מחשב ישן, אבל לא Pentium 2 ...
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים NOXמשחק תפקידים משובח של westwood האגדיים.ואסטראטגיה/תפקידים..majesty, משחק אדיר שווה לנסות לא תתחרט.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים DIVINE DIVINITYBEYOND DIVINITYFALLOUT 1, 2, TACTICSBALDUR'S GATE 1, 2PLANESCAPE TORMENTREVENANTDARKSTONEODIUMZAX:THE ALIEN HUNTERARCANUMTHE SUMMONERICEWIND DALE 1, 2WIZARDRY 8ARX FATALIX
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים בתחום האסטרטגיה יש את starcraft הראשון וred alert 2 שתיהם גם עם הרחבות מצוינות שיכולים לזלול את הזמן כמו כלום.אני ממליץ גם על משחק freeware קטן וחמוד בשם within a deep forest.יותר קרוב להרפתקה או פאזל אבל ממש חמוד.באותה קטגוריה יש גם את world of goo המצויין.(רק שעולה כסף)עם קווסטים מעניינים אותך אז כל פרק בסדרת monkey island יתאים. עשו עכשיו גם רימייק לראשון למרות שהמכניקה שלו ישנה משהו והוציאו סדרה חדשה ומודה שנקראת tales of monkey island.רק תבדוק בדרישות מערכת על הכרטיס מסך או תוריד דמו לפני שאתה קונה..)בהנחה שיש לך כרטיס מסך סביר יש גם את xmenlegends2 שזה הק אנד סלש חביב גם עם יחסית פשוט וחגיגה לחובבי האקסמן.בתחום השוטרים הטקטיים יש את rainbow six 3 המצויין.(גם בו,צריך לוודא שיעבוד עם הכרטיס מסך אבל נראה לי שכן,הוא עבד לי על רדאון 200 טוב מאוד)וכמובן משחק אקשן שלא נס ליחו ונראה מצויין עד היום זה MDK2.בכל מקרה זה מה שעלה לי בראש כרגע.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים וכמובן משחק אקשן שלא נס ליחו ונראה מצויין עד היום זה MDK2. הממ.. מישהו כאן לומד\למד לפסיכומטרי לא מזמן ורוצה להשוויץ שהוא עוד זוכר משהו : בכל מיקרה, לפותח הת'רד - מה אתה בעצם רוצה? שיביאו לך רשימה של משחקי RPG טובים ויחסית ישנים? בבקשה http://www.gamespot.com/reviews.html?type=reviews&category=Role-Playing&platform=5&mode=all&sort=post_date&dlx_type=all&sortdir=asc&official=all
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.