עבור לתוכן

המחשב קופא...

Featured Replies

פורסם

כל 20 דקות בערך המסך קופא, ולאחר כמה דקות מתקבל מסך כחול כזה...

הרצתי MEMTEST למשך יומיים - והזיכרון יצא תקין

חיפשתי Bad Sectors - וגם הכל יצא בסדר

NOD32 - אין וירוסים

ניקיתי את המחשב מאבק, ובדקתי את כל החיבורים בתוך המארז (כולל ניקוי של כל הסלוטים מאבק)

בקיצור עשיתי כמעט הכל חוץ מפורמט למחשב

הבעיה היא שזה מחשב שמפעיל תאורה במועדון.... ולפרמט אותו זה חתיכת סיפור (בגלל שיש המון מידע והגדרות שצריך לשחזר)

איזה עוד דברים אפשר לנסות?

תודה

פורסם

תנסה עם ספק אחר, תבדוק שההיטסינק מהודק כמו שצריך ויושב בצורה תקינה בתושבת שלו לפני זה אולי כדאי לפרק אותו ולשים משחה טרמית חדשה...

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר כל מה שאמרת :)

ניסיתי ספק אחר

ועשיתי טיפול יסודי למעבד.... מרחתי גריז מחדש, התקנתי מאוורר חדש

לא עוזר

פורסם

א. יש קבלים נפוחים על לוח האם?

ב. תבדוק את ה-SMART STATUS של הכונן הקשיח.

פורסם
  • מחבר

אין קבלים נפוחים....

SMART - אני אבדוק

המחשב דלק במשך כל השבוע ולא התרסק אפילו פעם אחת

רק אתמול הוא נכנס שוב להתקף התרסקויות כל 20 דקות

פורסם

כמו שאמרתי, תבדוק טמפרטורות, תריץ בדיקת מאמץ למעבד, תנקה רוגלות עם ad-aware\spybot, תאפס ביוס.

אם לא עוזר אז לפעמים אין ברירה אלא לפרמט. בכל מקרה לא אמורה להיות בעיה לגבות את כל המידע.

פורסם
  • מחבר

חחחחח אם היית רואה את כמות הבקרים שמחוברים למחשב הזה לא היית אומר שזאת לא בעיה ;)

בדיקות מאמץ לכרטיס מסך.... עם איזה תוכנה לעשות?

פורסם

^^תבדוק אולי יש דרייברים מעודכנים לבקרים שלך^^

אולי אחד מהם דורש עידכון(או שהו תשומי או משהו).... ;D

פורסם

אין דבר כזה "דרייבר דורש עדכון", אם הדרייבר עבד עד עכשיו הוא יעבוד גם הלאה כל עוד לא בוצעו שינויים בחומרה או בתוכנה.

פורסם

ניסית?!....

אגב אני לא יודע איך המחשב הנ"ל מנוהל אבל אם אתה מעדכן אותו דרך WINDOWS UPDATE אז כן יש שינויי תוכנה!

יצא לי להתקל הרבה במסגרת עבודתי(טכנאי מחשבים) בבעיות(רובן היו פתירות) שנגרמו ע"י העידכונים השוטפים.

פורסם

כן, אבל זה לא "דרייבר שדורש עידכון", זאת בעיה נקודתית שנגרמה ע"י עידכון אבטחה כושל, זה אולי נשמע קטנוני אבל יש לזה הרבה משמעות כשבאים לדבג בעיה כזאת.

פורסם

זה ברור, זו רק היתה צורת בטוי נחמדה יותר(ובשביל זה היה הסמיילי) מבחינתי להגיד לך:

תבדוק אם יש דרייברים מעודכנים יותר

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה "דרייבר דורש עדכון", אם הדרייבר עבד עד עכשיו הוא יעבוד גם הלאה כל עוד לא בוצעו שינויים בחומרה או בתוכנה.

מסכים איתך

המחשב הזה עבד כבר 3 חודשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים