פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים כל 20 דקות בערך המסך קופא, ולאחר כמה דקות מתקבל מסך כחול כזה...הרצתי MEMTEST למשך יומיים - והזיכרון יצא תקיןחיפשתי Bad Sectors - וגם הכל יצא בסדרNOD32 - אין וירוסיםניקיתי את המחשב מאבק, ובדקתי את כל החיבורים בתוך המארז (כולל ניקוי של כל הסלוטים מאבק)בקיצור עשיתי כמעט הכל חוץ מפורמט למחשבהבעיה היא שזה מחשב שמפעיל תאורה במועדון.... ולפרמט אותו זה חתיכת סיפור (בגלל שיש המון מידע והגדרות שצריך לשחזר)איזה עוד דברים אפשר לנסות?תודה
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים תנסה עם ספק אחר, תבדוק שההיטסינק מהודק כמו שצריך ויושב בצורה תקינה בתושבת שלו לפני זה אולי כדאי לפרק אותו ולשים משחה טרמית חדשה...בהצלחה!
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר ניסיתי כבר כל מה שאמרת ניסיתי ספק אחר ועשיתי טיפול יסודי למעבד.... מרחתי גריז מחדש, התקנתי מאוורר חדש לא עוזר
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר אין קבלים נפוחים....SMART - אני אבדוקהמחשב דלק במשך כל השבוע ולא התרסק אפילו פעם אחתרק אתמול הוא נכנס שוב להתקף התרסקויות כל 20 דקות
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים כמו שאמרתי, תבדוק טמפרטורות, תריץ בדיקת מאמץ למעבד, תנקה רוגלות עם ad-aware\spybot, תאפס ביוס.אם לא עוזר אז לפעמים אין ברירה אלא לפרמט. בכל מקרה לא אמורה להיות בעיה לגבות את כל המידע.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר חחחחח אם היית רואה את כמות הבקרים שמחוברים למחשב הזה לא היית אומר שזאת לא בעיה בדיקות מאמץ לכרטיס מסך.... עם איזה תוכנה לעשות?
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים ^^תבדוק אולי יש דרייברים מעודכנים לבקרים שלך^^אולי אחד מהם דורש עידכון(או שהו תשומי או משהו).... ;D
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים אין דבר כזה "דרייבר דורש עדכון", אם הדרייבר עבד עד עכשיו הוא יעבוד גם הלאה כל עוד לא בוצעו שינויים בחומרה או בתוכנה.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים ניסית?!....אגב אני לא יודע איך המחשב הנ"ל מנוהל אבל אם אתה מעדכן אותו דרך WINDOWS UPDATE אז כן יש שינויי תוכנה!יצא לי להתקל הרבה במסגרת עבודתי(טכנאי מחשבים) בבעיות(רובן היו פתירות) שנגרמו ע"י העידכונים השוטפים.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים כן, אבל זה לא "דרייבר שדורש עידכון", זאת בעיה נקודתית שנגרמה ע"י עידכון אבטחה כושל, זה אולי נשמע קטנוני אבל יש לזה הרבה משמעות כשבאים לדבג בעיה כזאת.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים זה ברור, זו רק היתה צורת בטוי נחמדה יותר(ובשביל זה היה הסמיילי) מבחינתי להגיד לך:תבדוק אם יש דרייברים מעודכנים יותר
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר אין דבר כזה "דרייבר דורש עדכון", אם הדרייבר עבד עד עכשיו הוא יעבוד גם הלאה כל עוד לא בוצעו שינויים בחומרה או בתוכנה.מסכים איתךהמחשב הזה עבד כבר 3 חודשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.