פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים לא נראה לי ששני קווים של 10G יספיקו..עריכה: ומה הקשר בין הכתבה שנתת לבין ישראל?!השדרוג הזה לטורקיה עובר דרך מערכת הכבלים של MedNautilus, שגם אנחנו מחוברים אליה.זה מאוד יכול להיות, כי לא הגיוני שלכל הספקיות בארץ יש פתאום בעיות לחו"ל.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים שלום לכולם, לאחר בירור מול הגורמים הטכניים בחברה, לא נמצאה תקלה גורפת הגורמת לאיטיות בגלישה. אני מזמינה את לקוחות בזק בינלאומי לפנות אלי בהודעה פרטית או במייל online@bezeqint.net עם הפרטים: שם מלא, מס' ת.ז של בעל המנוי, מס' טלפון ושעות נוחות לחזרה,ואדאג שנציג מטעמנו יחזור אליכם בהקדם. המשך גלישה מהנה, לוטם בזק בינלאומי.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים לאחר בירור מול הגורמים הטכניים בחברה' date=' לא נמצאה תקלה גורפת הגורמת לאיטיות בגלישה. [/quote']מצחיק מאוד,זה לא מה שנאמר לי בטלפון.
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים שלום メサ,חשוב לי לבדוק את הנושא לעומק, ולתקן את הרושם שנוצר.אנא שלח פרטים מלאים של המקרה בצירוף פרטים אישיים.(שם מלא, מס' טלפון, מס' ת.ז של בעל המנוי או שם המשתמש בבזק בינלאומי ושעות נוחות לחזרה)בהודעה פרטית או במייל online@bezeqint.net ואדאג שנציג בכיר יחזור אליך בהקדם.לוטם נציגת בזק בינלאומי.
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1623531כתבה שראיתי, אם באמת ספקיות יפרסו כבלים בעצמן זה יהיה מעולה, רק שלא ייקח יותר מדי זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.