פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים גם אצלי יש את אותו הסימפטום, אבל אני מחובר ב-013 ו-הוט.. אז אם אתה אומר שגם אתה עם הוט אז אולי אצלם הבעיה? בתשתית ולא בספק?אגב, אני מחובר דרך ראוטר חדש של Edimax BR-6524n בחיבור קווי של 3 מגה
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים HOT+נטוויז'ן...בעיות גלישה, אתרים כמו GMAIL אפילו אני לא יכול להיכנס..ניתוקים בתשתית, לאגים בלי סוף כל הזמן ב COD...זבל של תשתית. כנראה גם זבל של ספק
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים בזב"ל + HOTחבילת 12/1במהלך השבוע Youtube פשוט מקרטע (אפילו לסרטונים באיכות סטנדרטית לוקח שנים להטען, או שפשוט לא נטענים כלל) - התופעה מורגשת בעיקר משעות אחה"צ וגם בשעות הלילה.
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים גם לי זה קורהיש לי לאגים פתאום במשחקיםהורדות בפרמיום בRS.COM נתקעות באמצע..014 ובזק
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מצאתי את זה:http://www.telegeography.com/cu/article.php?article_id=31407&email=htmlככל הנראה זה מסביר את הסיבה לכבדות ואת מה שנאמר ע"י הספקיות, כנראה שמתכננים לפרוס עוד שני קווים של 10Gbps כדי לשחרר את הלחץ רק שאני לא מבין איך הם יעשו את זה כ"כ מהר.(כל מה שנאמר כאן זו סתם תאוריה שלי שנובעת מחיבור המידע שמצאתי)
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים לא נראה לי ששני קווים של 10G יספיקו..עריכה: ומה הקשר בין הכתבה שנתת לבין ישראל?!
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים גם לי יש בעיות מוזרות בגלישה. אבל הן קורות רק בחלק מהאתרים. לדוגמא: הורדות מרוב האתרים עובדות סבבה. אבל חלק מהאתרים (כולל הורדות ממיקרוסופט ומלוג'יטק לא עובדות בכלל). בגלל שהתקנתי אתמול את הווינדוס מחדש, חשבתי שיש איזה פאק בהגדרות. אבל יכול להיות שזה הבעיה בתשתית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.