עבור לתוכן

sec master hdd error ותקותקים כאלה צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

כשהמחשב עולה ממש עם הביוס הוא משמיע לי כאלה תקתוקים......ויש את ההודעה הזו SEC MASTER HDD ERROR

מה זה אומר ? יש לי 2 קשיחים אחד של סמסונג 80 GB שעליו המערכת..ואחד 320 GB לקבצים.

זה אומר שהסמסונג הלך או משהו? יש לי אפשרויות של F1 להמשיך או להכנס לבוט או פלאש ממורי וזהו אני לא יכול להכנס לא לWIN ולא לאובנטו.

אולי הלך בכלל הזיכרון הפנימי מה זו הבעיה הזו? אני גם ככה תכנתתי לקנות מחשב אחר אבל האם יש לי דרך לכנס כרגע למחשב?

והכי חשוב להציל את המידע שיש עליו ? כשאי לוחץ F1 להמשיך רגיל הווינדוס מנסה לעלות ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעיה עם משהו בחומרה

ואם זו הפעם הראשונה שזה קורה לעשות ריסט ואם לא להריץ DRVIER DIAGNOSTIC ולנתק דברים...

מה הולך פה ? :nixweiss:

פורסם

תשים דיסק של אובונטו ותעשה F1

מתוך הדיסק תראה למה אתה כן יכול להגיע ומה נדפק

תעביר את הדיסק שנדפק בין היציאות IDE או SATA עד שהאובונטו מה CD יוכל לזהות אותו (תשאיר את הדיסק התקין מחובר ביציאה אחרת)

הצליח לזהות - מהר תעתיק את כל הדברים החשובים לדיסק התקין

תנסה לשחק אם זה אבל בדרך כלל תקתוקים = דיסק מת

פורסם
  • מחבר

אין לי דיסק של אובנטו......וגם האובנטו לא עלה לי כי הוא מותקן על הכונן המשני של ה320 GB של ווסטרן דיגיטל

המחשב לא מוכן לעלות בכלל - לפני 3 שבועות קרה פעם ראשונה הציפצופים האלה.....והתעלמתי מהמסך הכחול הזה שראיתי אותו פעם ראשונה והמשכתי הלאה

והשארתי את המחשב דלוק עד עכשיו, ועכשיו בגלל הפסקת חשמל הוא נכבה והופיע הצפצוף הזה והמערכת לא מוכנה לעלות גם במצב בטוח.

עכשיו מה שעשיתי זה שניתקתי את הכבל של הדיסק קשיח של ה320 מאחורה...והמערכת עולה.....זדומרת רק הדיסק של ה80 גיגה שעליו המערכת הפעלה.

אז מה אתה אומר בעצם.........שכל הדיסק של ה320 הלך קיבינימט......? אין משהו לעשות כדי להציל אותו ? אם אני מחבר אותו בחזרה כרגע כשהווינדוס פועל ? הוא יזהה אותו ? מדובר בדיסק SATA 2 נראה ליוהיה לי בו איזה 200 גיגה רק של אוסף מוזיקה.....יש משהו שאפשר לעשות ? אני יודע שאת הדיאגנוסטיק של ווסטרן דיגיטל אבל איך אני יכול להריץ אותה? ולמה הווינדוס לא עולה לי בגלל הצפצוף של הדיסק קשיח המשני מה זה קשור למערכת הפעלה בכלל ?

רק כדי להבהיר זה לא שהציצפוף הזה הופיע תמיד, לפני ש3 שבועות פעם ראשונה איך שהביוס עולה ציפצוף ל2 שניות HDD ERROR המשכתי רגיל ותוך כדי עבודה זה לא השמיע צפצופים. רק עכשיו זה פתאום קרה שהמערכת לא מוכנה לעלות יותר.

פורסם
  • מחבר

זה נכון שאם אני אקפיא את הדיסק הקשיח בפריזר אני אוכל להציל ממנו את המידע ???????

מישוה ניסה את זה פעם ? תודה וסורי על ההקפצה

פורסם

נכון המסך של התפריט שאתה בוחר אובונטו או וינדוס ?

זה תוכנה קטנה בשם גראב שמותקנת מהאובונטו

התוכנה הזאת זוכרת בצורה 'קשיחה' איפה נמצאים הדברים במחשב שלך והיא בעצמה מותקנת תמיד בכונן ה primary. אם הכונן הזה נדפק או אם מבחינתה הדברים זזו היא לא תצליח להפעיל את המערכות במחשב

ב דיסק אובונטו אני מתכוון לדיסק CD עצמו

אם זה אחריי הפסקת חשמל תנסה גם להחליף ספק כוח ותראה אם מסתדר

דיסק במקרר / במקיפיא נראה יותר כמו דרך לדפוק אותו ולא לשחזר אותו

פורסם
  • מחבר

גראב ? אתה מתכוון לשורה של הפקודות באובנטו?

כרגע הדיסק מנותק מהמחשב...השאלה שלי אם אני יכול חבר אותו בחזרה ולגבות את הנתונים?

פה כתוב שאנשים שהקפיאו את הדיסק והוא חזר לעבוד להם לפרקי זמן לפני שהוא קרס

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-225957.html

אבל הבעיה שלי זה לגבות בערך 250 גיגה שאין לי לאיפה לדחוס גם עם הדיסק יעבוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים