פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים לא שמתי לב שרשמתי 6 שנים בקבע, התכוונתי 6 שנים סה"כ. ותודה על המידע, אני ארשום את הטכניון עדיפות ראשונה ונראה מה יקרה... ד"א אפשר קצת מידע על תלפיות? באתר גיוס יש ממש קצת והכל אפוף מסתורין כאילו כבר איזו יחידה סודית זאת יחידת סגולה. השיבוצים שלהם בד"כ במקומות עם רמת סיווג גבוהה מאוד. כך גם לגבי הפעילות שלהם.
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים אחרי 6 שנות ניסיון מוכח זה לא משנה אם באת מהטכניון או מאונ' קיקיונית בלטבייה.יש לך מושג כמה אנשים באמת מקבלים ניסיון במקצוע שבו הם ירצו לעשוק באזרחות?ואם נראה לך שאנשים באזרחות לא מכירים מה עושים בכול מקום אז אתה טועה...
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים מחבר יש לך מושג כמה אנשים באמת מקבלים ניסיון במקצוע שבו הם ירצו לעשוק באזרחות?קצת? אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד, שהעבודה שלי בצבא כנראה לא באמת תכין אותי לעבודה באזרחות?
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים אם יגיע בוגר טכניון עם 6 שנות ניסיון ובוגר ת"א עם 6 שנות ניסיון, יעדיפו את בוגר הטכניון.(אם הניסיון שווה והכסף הוא לא פונקציה)בולשיט. יעדיפו את זה שעשה רושם יותר טוב בראיון.1. טכניון2.אוניברסיטת ת"א 3.אוניברסיטת בן גוריון4. מכון הטכנולוגי חולון5.שאר המכללותכי אין יותר אוניברסיטאות בארץ חוץ מה-3 שציינת? או שבאוניברסיטאות האחרות אין מסלול אלקטרוניקה? או שכשכתבת "מכללות" התכוונת לכלל מוסדות הלימוד, כולל האוניברסיטאות?
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים 1. לא צריך לרדת נמוך בתגובות2. מכללות - אין אוניברסיטאות נוספות עם מסלול אלק' (חוץ מבר אילן אבל בתחום היא נחשבת כמכללה )3.בין המכללות יש דירוג שהוא משתנה מתקופה לתקופה.הדירוג מניסיון שלי ושל חברי לעבודה וללימודים. (אני למעלה 10 שנים בתחום)למהנדסי הטכניון קל יותר למצוא עבודה.וניסיון צבאי כבר לא כל כך נחשב באזרחות ( שוב תלוי בתפקיד וביחידה . רוב התפקידים לא נחשבים)הרמה של האוניברסיטאות והמכללות נבדלות ברמת הסטודנטים ולא בהיקף החומר הנלמד.
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים הדירוג מניסיון שלי ושל חברי לעבודה וללימודים. (אני למעלה 10 שנים בתחום)למהנדסי הטכניון קל יותר למצוא עבודה.אולי זה אומר שבאופן כללי מסלול האלקטרוניקה בטכניון חזק יותר, ומכשיר סטונדנטים טוב יותר. כך שיוצא טכניון ממוצע יהיה עדיף (בתחום הספציפי) על יוצא ת"א/ב"ש/בר-אילן, ולכן בממוצע יותר מהם ישתלבו בתעשייה, ביתר קלות. אבל אין זה אומר דבר על סטונדט ספציפי. ומשום שאף אחד לא מתקבל לעבודה רק על סמך קורות חיים ומספרים יבשים, היכולות האישיות והדרך שבה הן באות לידי ביטוי בראיונות הקבלה היא זו שתקבע.
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים יש לך מושג כמה אנשים באמת מקבלים ניסיון במקצוע שבו הם ירצו לעשוק באזרחות?ואם נראה לך שאנשים באזרחות לא מכירים מה עושים בכול מקום אז אתה טועה...לא יודע מה קורה עם מהנדסי אלקטרוניקה... היה לי ניסיון רק עם אלו שעשו מדמ"ח\הנדסת תוכנה ועסקו בתחום בצבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.