פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה.היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured!השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך..יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס!
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר מדובר ברייד עם הצ'יפסט של אינטל....ומה בדיוק אני צריך לבדוק בניהול דסקים??
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים אתה יכול לראות שם את המצב של המערך.גם ב utility של Intel יש אפשרות לאבחן בעיות.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר בניהול דסקים אין שום מידע חוץ מזה שהוא מראה דיסק בגדול של 2 הדסקים...אין שם זיהוי "פר" דיסק.ביוטיליטי של אינטל הכוונה לפני עליית המערכת??
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר דרך הביוס...אני יודע איך להיכנס לממשק לפני עליית המערכת אבל שם אין שום אופציה לrepair...במערכת עצמה הורדתי עכשיו את Matrix manager אבל גם שם אין אופציה לrepair!מה שאני חושש שיש בעיה של bad sector בבדיסק שמסומן עליו שגיאה השאלה אם ישנה אפשרות לסרוק אותו ספציפית ולא את כל המערך(כי הווינדוס סורק לפי מחיצות לא לפי דסקים..)
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים מי אמר שצריך להיות משהו שנקרא repair?קודם כל תבדוק מה הבעיה במערך עצמו ורק אז צריך להחליט מה עושים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.