פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים שלום אנישים , אז רק רציתי להביא לידיעה - מאושרת (לא לא שמחה ), בנטוויז'ן יש כבר מספר ימים בעיות עומסים (!!?) כן , אין מספיק רוחב פס לכולם ! ! ! אז זה לא המחשבים אצלי\ הרשת\ הנתב ןהכבל רשת שנסתם , לא , אחרי יום כבר הרחתי שמשהו רקוב ,אז הרמתי טל' לבירור העיניין , רק בפעם השנייה למעשה נאמר לי -מהתמיכה -" שכן , ישנה בעייה כבר שבוע - איטיות " ,- ולמה - "יש עומס , אין מספיק פס לכולם -כולם גולשים עכשיו ויש עומס " .. לא האמנתי למה ששמעתי , מה חזרנו אחורה ב10 שנים - ניגמר רוחב הפס ?! ,אז זהו, לוותר על חבילות הבזק- לשיגור טילים ? ולעבור לאנלוגי ? אני לא מצליח להוריד מחו"ל ואם כן אז באיטיות, משמע בקצב של 3-6KB\S . לאן הגענו, ספק מס' 2 במדינה ואין רוחב פס .
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים ואני חשבתי שאני היחיד שסובל מזה ...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=443992.0
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים כנ"ל , גם היום עומס ואיטיות להחריד.... הוא לא מצליח לסיים הורדה של 304KB ... ביזיון!
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים אני לא מסכים עם הכותרת שלך.הרי א.זה נטויזן - הם ידועים כעגלות , יש סופרים שמזמינים מהם עגלותב.הם כן נותנים שירות עם כיסוי - הרי השירות הוא כולה עד המהירות שלך עיין ערך "עד" במילון בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.