עבור לתוכן

חסימת החלונות הקופצים פה באתר...

Featured Replies

פורסם

שלום חג שמח ושנה טובה,

יש לי שאלה יש לי Norton Internet Security 2003 והחסימה לחלונות מוקפצים מופעלת אך הבעיה שבאתר פה החלונות המוקפצים עם הפירסומות לא נחסמים כיצד ניתן לחסום אותם??? זה פשוט מעצבן הפרסומות האלו, לא מספיק יש את הבאנרים בתוך האתר אז צריך גם חלונות קופצים מעצבנים כאלו???

איך אני נפתר מהחלונות האלו כאן באתר?

פורסם
  • מחבר

NoAds, ולא צריך שום דבר אחר. התוכנה המושלמת.

אז זהו שהורדתי והתקנתי אותה וזה לא עזר!

פורסם

גם אצלי יש את הבעייה הזאת !

אני משתמש בחסימת ADS של MOZILLA ובכל האתרים אני לא מקבל POP UPS אבל כאן דווקא כן.

פורסם

גם אצלי יש את הבעייה הזאת !

אני משתמש בחסימת ADS של MOZILLA ובכל האתרים אני לא מקבל POP UPS אבל כאן דווקא כן.

כנ"ל

פורסם

אם אתה תחסום את החלונות הקופצים לאתר עם מוזילה אז גם לא יהיו לך מפרטים.

פורסם

אחרי שאתה מוריד, ומתקין, אתה צריך גם _להפעיל_ אותה...

פורסם

אם היית קורא את המסך הכחול שבא אחרי ההתקנה היית רואה שזה כן חוסם את הפירסומות פה אתה רק צריך להגדיר לו איך לעצור אותן.

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא את המסך הכחול שבא אחרי ההתקנה היית רואה שזה כן חוסם את הפירסומות פה אתה רק צריך להגדיר לו איך לעצור אותן.

תודה רבה הצלחתי סוף סוף.

עכשיו עוד שאלה לי האם עלי לבטל את חסימת החלונת של ה NIS 2003?

תאמת אני רוצה שבאתרים כמו של וואלה למשל אני אוכל לשמוע את הרדיו שלהם וכאלה אבל אני לא מעוניין כמובן באתרים ותוכנות שמקפיצות לי חלונות חופשי חופשי...

פורסם

למה לא לבטל?

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי עם לבטל או לא לבטל? ואיך אני פותר את הבעיה לגבי אפליקציות כמו למשל הרדיו של וואלה וכאלה לא ביקשתי שתענה לי פה בשאלות זה ראש השנה אחי לא לליל הסדר היום לא שואלים קושיות וכאלה.... :coolman:

פורסם

תבטל, אין סיבה להישאר עם זה.

הבעיה של הרדיו וכו' תיפטר בעצמה, כי NoAds לא תסגור חלונות שלא תגיד לה לסגור.

פורסם
  • מחבר

תודה :) וחג שמח ושנה טובה :)

פורסם

אני יודע שהסתדרת אבל המלצה קטנה היא שאתה יכול להוריד AVANT BROWSER הוא מעולה וחוסם POP-UPS... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים