עבור לתוכן

018 מתחילים להתערב בתעבורה בצורה הכי ברורה לעין שיש

Featured Replies

פורסם

להפתעתי המרה 018 הצטרפה לחברותיה הספקיות הגדולות. נכון לעכשיו אין אפשרות להוריד קופץ עם סיומת torrent.

הקובץ יורד על ביטים בודדים. בדקתי שני קבצים שנמצאים אצלי ב Dropbox (כמו שרת אחסון פרטי)

קובץ של RAR ששוקל 10 מגה אני מוריד על 320KB

קובץ torrent יורד על 12 ביטים.

עוד מישהו נתקל בזה?

פורסם

כן זה קורה גם עם בב"ל וגם עם נטוויזן זה משהו שלא מצאתי לו פיתרון, הייתי מלפני שבועיים בנטוויזן וגם זה קרה לי מידי פעם לא משנה אם זה מטראקר פרטי או לא וגם עכשיו זה קורה לי בב"ל ככה שאין קשר לחסימה. תחכה קצת זמן יותר מאוחר זה כן ילך או שתנסה עם דפדפן אחר לפעמים זה מצליח.

פורסם
  • מחבר

אין מצב בעולם ש "אין קשר לחסימה"

יש מספר דרכים להתערב בתעבורה ברשת וזאת אחת מהם.

דמיין שיש לך קובץ על שרת ששוקל 100 מגה, הקובץ נקרא test.zip לצורך הדוגמא.

אתה מוריד אותו עם מנהל הורדות במהירות מקסימלית.

לאחר ההורדה אתה ניגש לאותו שרת ומשנה לו את השם ל test.xxxxx

חוזר למנהל הורדות ושוב מוריד אותו במהירות מקסימלית

שוב חוזר לשרת, שוב משנה לו את השם אבל הפעם ל test.torrent

הפעם מנהל ההורדות מוריד את הקובץ על 3b לשנייה אם בכלל

איך אפשר לקרוא לזה אם לא חסימה?

פורסם

אז נראה לך ששלוש חברות חוסמות את זה?? אני מאוד בספק ונגיד וכן אני יכול להגיד לך שזה קרה לי אתמול בצהריים שרציתי להוריד טורנט ודווקא בערב סיבובת השעה הזאתי הורדתי אותו בקלות, אני מאוד בספק והרי לחסום איזה סוג קובץ אתה יכול להוריד הם לא יכולים לעשות זאת רק לחסום את הפורט שבו את מוריד את המשהו המסויים אך שאתה מוריד קובץ טורנט זה דרך פורט 80(נכנס של השרת) אני מתקשה להאמין שלספקיות יש קשר.

ואם כן זה כבר נקרא שהם חוסמות את ע"פ מה שבתוך הפאקטים, וקובץ כזה קטן אני מאוד בספק שהם יכולים להבין מה הוא.

פורסם

כן גם לי זה קורה עכשיו עם 014...

לדעתי זה עומס בגלל החג (ילדים בחופש וגם מבוגרים לוקחים חופש) על הקווים של הספקיות לחו"ל...

נתקלתי באיטיות מטורפת בהורדת קובץ torrent מ3 אתרים בחו"ל (דקות שלמות עד שניתנה לי האפשרות לבחור איפה לשמור את הקובץ)

ולעומת זאת אתר טורנטים שמאוחסן בארץ הקובץ ירד ישר...

כמו כן אתרים בחו"ל מתקשים לזהות שאני connectable (כולל האתר של utorrent - בשעות עומס כמו עכשיו אומר שפעם כן ופעם לא או תמיד לא..)

לעומת זאת בקליינט עצמו הכל מזוהה בסדר והפורטים פתוחים..

סביר להניח שאם תנסה מחר בבוקר להוריד את הקובץ הוא ירד בלי בעיות.. לדעתי זה העומס ואין מה לעשות חוץ מלחכות לסוף החג..

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה בגדר חסימה אבל כן זה אכן קורה, ולא רק עם 018.

מה שכן, זה לא ממש מעניין אותי כי גם ככה קובץ עם סיומת torrent יורד בכמה שניות גם אם מהירות ההורדה היא בייטים בודדים.

אתמול הורדתי סרט במשקל 4.6GB בביטורנט והמהירות היתה יציבה על 160-170KBS(חבילה של 1.5M) ככה שזה לא מעיד על קצב ההורדה בפועל בקליינט

http://img13.imageshack.us/img13/7357/018test.png

פורסם

אני לא יודע לגבי הטורנטים אבל כבר 3 שבועות אני לא יכול לגלוש כמו שצריך עם 018 והסטרימינג נורא.

כידוע זו בעיה עם שרתים אמריקאים שנמצאת בטיפול כבר יותר מחודש... כל פעם שמתקשרים אליהם הם אומרים שזה בטיפול (וזה יפתר תוך שבוע שבועיים לכל היותר)?!

כמה עוד אפשר?!

התנתקתי לפני חודש מ012 אין לי כוח לסרט הזה מהתחלה.

למי יש את אותה בעיה כמוני?

פורסם

5 מגה (גיימר)..

15 מגה..

אני מוריד על אותה המהירות את NGE.1

190KB/s

יש עומס על רוחב הפס והוא אדיר.

פורסם

אני נמצא עם נטוויזן, לא רק שיש לי אינסופ בעיות בהורדת טורנטים (הורדות ישירות אני דווקא מצליח להוריד על מקסימום) אלא שגם הגלישה באינטרנט נהייתה איטית בצורה נוראית שאי אפשר לזוז כבר.

יש מצב שהם מאיטים לי את האינטרנט בגלל שאני מוריד טורנטים?

פורסם

שוב.. לפי דעתי זה עומס על הקווים לחו"ל בגלל החג...

היום בבוקר בדקתי שוב את הבדיקת פורטים 10 פעמים באתר של UTORRENT ובכולן הוא הראה לי שהפורטים פתוחים, אתמול מתוך 10 רק פעמיים-3 הוא הראה שהפורטים פתוחים... וגם לא היתה שום בעיה להוריד קבצי torrent מהטראקרים...

פורסם

014 חוסמים טורנטים.

jzkzrylnkmmz.png

פורסם

זה קרה לי לא מעט בחודש האחרון עם בזב"ל

מה שמוזר לי זה שזה קרה לי עם טורנטים מסויימים ועם אחרים לא (כולם מאותו הטראקר)

מה שפתר לי את זה זו האפשרות באחד הטראקרים להוריד את הקובץ בHTTPS

באחרים אני מתחבר דרך vpn כלשהו

את התכנים אח"כ אני מוריד דרך הקליינט בלי בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים