עבור לתוכן

יציאת audio מאחורה מוציאה לרמוקול אחד..

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה יש ליציאה מאחורה הירוקה אבל היא מוציאה לרמקולים שלי כאילו ערוץ 1 ..

יש לי את הרמקולים

Altec Lansing v4121 קניתי אותם חדשים בדקתי אותם על הMP3 הם עובדים מעולה..אבל כשאני מחבר אותם ליציאת הירוקה מאחורי המחשב הם פשוט משמיעים קול רק ברמקול אחד למעשה יש שני רמקולים וסאב והם משמיעים רק ברמקול אחד וברמקול השני שהוא הקונטרולר גם הם משמיעים ממש אבל ממש חלש..

בהתחלה הייתי בטוח זה בהגדרות שאחד מוגדר יותר חזק מהשני אבל ההגדרות בסדר גמור.. דרך אגב הלוח אם שלי הוא P35-DS3L REV 1 של גיגהבייט..

אני אל יודע מה הבעיה..ואני חושב שהיציאה מאחורה התקלקלה..

עצות או משהו..תודה מראש..

פורסם

תבדוק בלאנס במיקסר של המחשב

בתוך המחשב תמצא בלוח חיבור בשם AUDIO או דומה

אם מחוברים חוטים ואחד משוחרר קצת תסתכל אם זה פותר את הבעיה

אם לא אז תכתוב איזה חוט הלך לאיפה ותנתק אותם

בחיבור אמורים להיות ג'אמפרים בחיבורים 56 ו 910. אם אין או אם היו חוטים אז תשים

החיבור הוא כזה

:::.:

תחבר ג'אמפרים כך

:.|

תבדוק אם עובד עכשו

אם כן - יש בעיה בחוטים האלה או בכרטיס שהם הולכים אליו בפאנל הקדמי (איפה שהתקעים של האוזניות וה USB)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני יבדוק את זה ויצלם..ואני מדגיש החיבור מקדימה עובד מעולה והוא כן מוציא לשני הרמקולים רק החיבור מאחורה עושה בעיות..[br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 11:10:43

הנה צילמתי מה קורה שם מאחורה

http://www.siz.co.il/my.php?i=0olyyzzwdzem.jpg

http://img42.imageshack.us/i/photo0346t.jpg/

פורסם

תנתק את הכבל של החיבור הקדמי ותבדוק אם זה עובד עכשו

אם לא - תשים שם ג'אמפרים כמו שציירתי למעלה ותבדוק שוב

יתכן שיש בעיה בחיבור של הקו החוזר מהתקע בפאנל הקדמי

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה אני צריל לג'מפר ואיפה..?

פורסם

החיבור הזה של F_AUDIO הוא 10 מגעים שמתוכם יש 9

הם נראים כך (שים לב למקום של האחד שלא נמצא)

:::.:

תג'מפר כך

:.|

לפניי זה תבדוק אם יש משהוא כשהכבל מנותק לגמרי וללא ג'אמפרים. יש כמה לוחות שיתנו קול מלא במצב הזה / הרוב לא יתנו כלום ללא ג'אמפרים

פורסם
  • מחבר

אוקיי שניתקתי את הכבל הזה כמובן שהקו מקדימה לא היה פועל וגם מאחורה הקו לא פעל למרות שאם הגברתי את הסוליום עד הסוף ברמקולים הייתי יכול לשמוע ממש נמוך..עכשיו אני צריך לג'מפר את הלוח נכון..?ומאיפה אני מביא ג'אמפרים כאלה..אני חושב שיש לי של הארד דיסק זה טוב?

פורסם

כן רק תבדוק שהחלק ממתכת בתוך הג'אמפר טוב ועושה מגע טוב אם המגעים של החיבור

פורסם
  • מחבר

אני יעשה את זה רק אחי אם יש לך מסנג'ר או משהו שיהיה יותר קל להתכתב ואני יידבר איתך מהמחשב השני..[br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 21:31:56

אוקיי מה שעשיתי זה ג'ימפרתי את הלוח בדיוק כמו שאמרת..וכמובן ניתקתי את הכבל..התוצאה היא שאני באותו מצב כמו לפני שג'ימפרתי ושהכבל היה בחוץ..
פורסם

אם הג'אמפרים מחוברים יש לך קול ברמקול אחד. אותו אחד שהיה קודם ?

הג'אמפרים ששמת בוודאות תקינים ? (תחליף ביניהם ותראה אם זה הרמקול השני עכשו)

תבדוק את החיבור עצמו בלוח אם הוא תקין (עשה בעיות בעבר ?)

אם החיבור בלוח נדפק ניתן לחבר את הרמקולים לתקע אחר של ערוץ אחר או להוסיף חיבור בסלוט ולחבר ישר אליו את הכבל החוזר מהחיבור הקדמי

פורסם
  • מחבר

נראה לי שסיבכתי קצת את ההסברים..

כשניתקתי את הכבל היציאה האחורית עדיין עבדה ..ועדין שמעתי רק ברמקול אחד..אותו רמקול

מתי שניתקתי את הכבל וג'ימפרתי את הלוח לפי איך שהראתה לי עדיין עבדה היציאה מאחורה ושמעתי רק ברמקול אחד..אותו רמקול

הג'אמפרים בטוח תקינים..

מסקנה שום דבר לא השתנה..

אז מה זה אומר?

דרך אגב יש לי עדיין אחריות הלוח ככה שאם הבעיה בלוח לא תהיה בעיה להחליף אותו..השאלה האם הבעיה בלוח..

פורסם

הבעיה כנראה בלוח (מגע נדפק בתוך התקע הירוק)

אם היציאה הקדמית מקבלת את 2 הרמקולים בצורה תקינה אז ניתן לחבר תקע אחר לכבל החוזר וכך לקבל שוב 2 רמקולים ביציאה האחורית + יציאה קדמית עובדת ומנתקת את היציאה האחורית כשמתחברים אליה

פורסם
  • מחבר

יש אחריות על הלוח אני כבר לא הולך להתעסק עם זה השאלה מה יעשו..מתקנים בארץ לוחות של GIGABYTE או יחליפו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים