פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים לא יודע מה יש ליציאה מאחורה הירוקה אבל היא מוציאה לרמקולים שלי כאילו ערוץ 1 ..יש לי את הרמקוליםAltec Lansing v4121 קניתי אותם חדשים בדקתי אותם על הMP3 הם עובדים מעולה..אבל כשאני מחבר אותם ליציאת הירוקה מאחורי המחשב הם פשוט משמיעים קול רק ברמקול אחד למעשה יש שני רמקולים וסאב והם משמיעים רק ברמקול אחד וברמקול השני שהוא הקונטרולר גם הם משמיעים ממש אבל ממש חלש..בהתחלה הייתי בטוח זה בהגדרות שאחד מוגדר יותר חזק מהשני אבל ההגדרות בסדר גמור.. דרך אגב הלוח אם שלי הוא P35-DS3L REV 1 של גיגהבייט..אני אל יודע מה הבעיה..ואני חושב שהיציאה מאחורה התקלקלה..עצות או משהו..תודה מראש..
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים תבדוק בלאנס במיקסר של המחשבבתוך המחשב תמצא בלוח חיבור בשם AUDIO או דומהאם מחוברים חוטים ואחד משוחרר קצת תסתכל אם זה פותר את הבעיהאם לא אז תכתוב איזה חוט הלך לאיפה ותנתק אותםבחיבור אמורים להיות ג'אמפרים בחיבורים 56 ו 910. אם אין או אם היו חוטים אז תשיםהחיבור הוא כזה:::.:תחבר ג'אמפרים כך:.|תבדוק אם עובד עכשואם כן - יש בעיה בחוטים האלה או בכרטיס שהם הולכים אליו בפאנל הקדמי (איפה שהתקעים של האוזניות וה USB)
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר תודה אחי אני יבדוק את זה ויצלם..ואני מדגיש החיבור מקדימה עובד מעולה והוא כן מוציא לשני הרמקולים רק החיבור מאחורה עושה בעיות..[br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 11:10:43הנה צילמתי מה קורה שם מאחורה http://www.siz.co.il/my.php?i=0olyyzzwdzem.jpghttp://img42.imageshack.us/i/photo0346t.jpg/
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים תנתק את הכבל של החיבור הקדמי ותבדוק אם זה עובד עכשואם לא - תשים שם ג'אמפרים כמו שציירתי למעלה ותבדוק שוביתכן שיש בעיה בחיבור של הקו החוזר מהתקע בפאנל הקדמי
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים החיבור הזה של F_AUDIO הוא 10 מגעים שמתוכם יש 9הם נראים כך (שים לב למקום של האחד שלא נמצא):::.:תג'מפר כך:.|לפניי זה תבדוק אם יש משהוא כשהכבל מנותק לגמרי וללא ג'אמפרים. יש כמה לוחות שיתנו קול מלא במצב הזה / הרוב לא יתנו כלום ללא ג'אמפרים
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר אוקיי שניתקתי את הכבל הזה כמובן שהקו מקדימה לא היה פועל וגם מאחורה הקו לא פעל למרות שאם הגברתי את הסוליום עד הסוף ברמקולים הייתי יכול לשמוע ממש נמוך..עכשיו אני צריך לג'מפר את הלוח נכון..?ומאיפה אני מביא ג'אמפרים כאלה..אני חושב שיש לי של הארד דיסק זה טוב?
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים כן רק תבדוק שהחלק ממתכת בתוך הג'אמפר טוב ועושה מגע טוב אם המגעים של החיבור
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר אני יעשה את זה רק אחי אם יש לך מסנג'ר או משהו שיהיה יותר קל להתכתב ואני יידבר איתך מהמחשב השני..[br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 21:31:56אוקיי מה שעשיתי זה ג'ימפרתי את הלוח בדיוק כמו שאמרת..וכמובן ניתקתי את הכבל..התוצאה היא שאני באותו מצב כמו לפני שג'ימפרתי ושהכבל היה בחוץ..
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים אם הג'אמפרים מחוברים יש לך קול ברמקול אחד. אותו אחד שהיה קודם ?הג'אמפרים ששמת בוודאות תקינים ? (תחליף ביניהם ותראה אם זה הרמקול השני עכשו)תבדוק את החיבור עצמו בלוח אם הוא תקין (עשה בעיות בעבר ?)אם החיבור בלוח נדפק ניתן לחבר את הרמקולים לתקע אחר של ערוץ אחר או להוסיף חיבור בסלוט ולחבר ישר אליו את הכבל החוזר מהחיבור הקדמי
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר נראה לי שסיבכתי קצת את ההסברים..כשניתקתי את הכבל היציאה האחורית עדיין עבדה ..ועדין שמעתי רק ברמקול אחד..אותו רמקולמתי שניתקתי את הכבל וג'ימפרתי את הלוח לפי איך שהראתה לי עדיין עבדה היציאה מאחורה ושמעתי רק ברמקול אחד..אותו רמקולהג'אמפרים בטוח תקינים..מסקנה שום דבר לא השתנה..אז מה זה אומר?דרך אגב יש לי עדיין אחריות הלוח ככה שאם הבעיה בלוח לא תהיה בעיה להחליף אותו..השאלה האם הבעיה בלוח..
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים הבעיה כנראה בלוח (מגע נדפק בתוך התקע הירוק)אם היציאה הקדמית מקבלת את 2 הרמקולים בצורה תקינה אז ניתן לחבר תקע אחר לכבל החוזר וכך לקבל שוב 2 רמקולים ביציאה האחורית + יציאה קדמית עובדת ומנתקת את היציאה האחורית כשמתחברים אליה
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מחבר יש אחריות על הלוח אני כבר לא הולך להתעסק עם זה השאלה מה יעשו..מתקנים בארץ לוחות של GIGABYTE או יחליפו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.