עבור לתוכן

הרחבת זיכרון ל4G

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לשדרג לזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733774

(אני מעוניין ב-2 כאלה)

מה דעתכם האם זה יתאים לי

כיוון שאני לא ממש מבין אני יכול לכתוב רק שיש לי חיבור DDR2

מעבד PENTIUM D פעמיים 3 GHZ

וכרטיס מסך 7600GS (שאגב אותו אני רוצה לשדרג לזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 האם זה כרטיס מסך טוב למחיר והוא יתאים למחשב שלי עם הזיכרון?)

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אוקיי, אז ככה. על כרטיס מסך אתה יכול לשאול בפורום כרטיסי מסך, שם הרבה יותר "מתעסקים בכרטיסי מסך" יראו את הנושא - עדיף בשבילך וגם בשביל שיהיה סדר בפורומים.

לשאלתך- אתה שואל על לשדרג. מה יש לך כרגע? תן תמונה בבקשה מלשוניות SPD ו-Memory מהתוכנה CPU-Z. (תוכל למצוא את התוכנה במדור ההורדות שבאתר)

כמו כן חשוב לדעת איזה לוח אם יש לך אז תספק גם תמונה מלשונית Mainboard באותה תוכנה (CPU-Z).

פורסם
  • מחבר

יש לציין שיש לי שתי סטיקים בדיוק אותו דבר בזכרון.

Untitled-10.png

Untitlead.png

Untitlea1d.png

(משום מה יש לי בעיה שזה מראה בפרופיל בצד שיש לי WINDOWS NT אבל יש לי WINDOWS 7

פורסם

מה השימושים שלך במערכת?

פורסם
  • מחבר

מה השימושים שלך במערכת?

משחקים

פורסם

אוקיי.. אז הזיכרונות שלך כרגע בתדר 533Mhz וכשתוסיף זיכרון 800Mhz הוא יפעל בתדר של הזיכרונות הקיימים (533). הלוח שלך גם ככה תומך בתדר מקסימלי של 533Mhz, אז ככה שלא צריכה להיות שום בעיה. למשחקים 2GB בווינדוס 7 כמו ב-XP זה אחלה, אז אם תקנה מודול של 1GB אני חושב שתסתפק. (בנוסף ל-2X512MB יהיה לך בסוף 2GB)

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. אז הזיכרונות שלך כרגע בתדר 533Mhz וכשתוסיף זיכרון 800Mhz הוא יפעל בתדר של הזיכרונות הקיימים (533). הלוח שלך גם ככה תומך בתדר מקסימלי של 533Mhz, אז ככה שלא צריכה להיות שום בעיה. למשחקים 2GB בווינדוס 7 כמו ב-XP זה אחלה, אז אם תקנה מודול של 1GB אני חושב שתסתפק. (בנוסף ל-2X512MB יהיה לך בסוף 2GB)

יש לי רק שני חיבורים בגלל זה אני רוצה להחליף את שני הסטיקים בשניים של2G

פורסם

הלוח שלך תומך במקסימום של 2GB.

פורסם
  • מחבר

בקיצור עם כל הבלגן הזה עדיף לי לקנות מחשב חדש. תודה בכל זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים