פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים שלום חברים!מזה מספר ימים שאני מנסה להוריד אזוראוס(לא סרטים, אלא את אזוראוס עצמו). משום מה, זה מתחיל לרדת ואז נתקע/מושהה לזמן בלתי מוגבל. יש לי פיסי ויסטה חדש שמוריד הכל בסדר גמןר. רעיונות? תודה רבה,עודד
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אני מקווה שאתה מוריד את זה ולא משהו אחר.התוכנה כבר נקראת Vuze דיי הרבה זמן.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר היי, תודה על הלינק . זה בדיוק מה שניסיתי להוריד כבר כמה ימים וההורדה פשוט נתקעת או לא מסתיימת. אין לי שום בעיה עם אף הורדה אחרת. עוד רעיונות? תודה רבה, עודד
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מוזר כי לי הקובץ ירד לא שום בעיות מיודות שלשום וגם עכשיו...העלתי לך את הקובץ למקום אחר סתם שתבדוק.
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מחבר תודה, אבל גם זה לא מצליח- ההורדה מתחילה וז נתקעת לזמן בלתי מוגבל. אולי משהו אצלי במחשב מתנגד להורדה?
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים העלתי לך את זה בתוך זיפ דרך השרת שלי, אני די בטוח שזה יעבוד עכשיו--עבר זמנו של הלינק, נערך-
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר כמו מה? אולי משהו בהגדרות חוסם את זה? כל דבר אחר שאני מוריד עובד בלי בעיה והמחשב רץ מעולה.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מחבר שוב שלום !תודה על הזיפ, זה עבד !אז עכשיו, אחרי ש vuze מותקן, האם יש איפשהוא איזה מדריך רשום על איך לפתוח פורטים ומה לעשות עם הfirewall ? יש לי ויסטה הום פרימיום בעברית. חיפשתי באינטרנט ולא ממש מצאתי.תודה !!
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים אתה לא פותח אלא מפנה פורטים. מדריכים תמצא כאן.בחמות אש פשוט תיצור חוק חדש ליישום הזה ותאפשר לו תקשורת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.