עבור לתוכן

בעיה פתאומית במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום שמי דניאל נתקלתי בבעיה במחשב שלי היום בבוקר שפתחתי את המחשב המחשב התחיל להתנהג בצורה נורא איטית וזה בא לו במצבים פתאום עובד כמה שניות מהר ופתאום נתקע אני לא יכול לשמוע שירים כמו שצריך ודיאו כל משהו שהוא טיפה מעמיס זה נתקע..המחשב שלי דיי טוב ודברים כאלה אמורים לעבוד חלק בלי שום בעיות...

לאחר כל התופעה הזאת שהתחילה לי התחלתי בנקיון וסדר במחשב .ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק,בדקתי עם יש וירוסים ,עשיתי כל מני נקיונות של ספירים וכדומה השתמשתי בתוכנות כגון!!

Registry Mechanic

MindSoft Utilities 2009 for Windows XP

ולאחר כל האמצעים האלה המחשב עדין מגיב בצורה גרועה אומנם הוא עובד ביותר שקט מבחינת מאורר והשתפר טיפה עניין הנתקעות אבל שוב זה חוזר וחזור ואני בשלב של חתירה לפורמט ....לפני שאני עושה את המחיקה הענקית הזאת יש למשה רעיון כולשהו!????

תודה רבה לעוזרים וישמח לקבל תשובה מהירה

חג שמח!!!

פורסם

תשתמש בכלי הזה

http://www.piriform.com/speccy

תבדוק אם כרטיס המסך או המעבדים מתחממים מעבר לנדרש.

פורסם
  • מחבר

אחי הטמ"פ שלהם

מעבד 20

כרטיס מסך 44

הארד דיסק 26

לא נראה לי זאת הבעיה

יש לך עוד רעיון כולשהו

פורסם

זה לא נשמע כאילו קשור להתחממות

פשוט תוכנה או שתיים מעמיסות על המעבד, אולי אנטיוירוס שעובד ברקע וטוחן את המעבד.

תלחץ Control+alt+del שידליק לך את Task manager וכנס ל-Processes (תהליכים) תצלם ותעלה כאן - אותי מעניינת עמודת CPU.

אולי לא תצליח "לתפוס" את הזמן המדויק שיש תקיעה, אבל תוכל לראות שפתאום תהליך מסוים מתחיל להשתולל עם האחוזים שלו (משתולל כלומר 30-50% או יותר), היחיד שאמור להיות עם אחוזים גבוהים זה System Idle Process שהוא אמור להיות מעל 90%.

פורסם
  • מחבר

42505448.png

75119530.png

הנה העליתי באותו זמן השתמשתי בתוכנה שלCCleaner

וWinamp

פורסם
  • מחבר

בבקשה אני חייב את עזרהה

פורסם

שימוש ה-CPU שלך נראה סביר ואם הוא תמיד ככה אז מדובר בקריאה/כתיבה לקשיח או לסידירום. מה שכן, הרבה תהליכים לוקחים הרבה יותר זיכרון ממה שהם צריכים.

יש שיגידו שזו בעיה או שעל המחשב מותקן הרבה "זבל". מה שכן ראיתי ששאתה משתמש באיי סי 6.5, יש להם איזה באג שהוא פתאום תופס 100% מה- CPU קבוע (שזו הבעיה שחשבתי מלכתחילה). מלבד זאת, האנטיוירוס זה NOD32 שידוע כקליל אז אותו הייתי שולל כסיבה.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה ממליץ זה פורמט כי כל התוכנות השונות שיש היו תמיד והתוכנה שאמרת שאני משתמש אני לא נוגע בה זה בדרך כלל בן דוד שלי הקטן שהוא נמצא נכנס

פורסם

אז מה שאתה ממליץ זה פורמט כי כל התוכנות השונות שיש היו תמיד והתוכנה שאמרת שאני משתמש אני לא נוגע בה זה בדרך כלל בן דוד שלי הקטן שהוא נמצא נכנס

אני לא יכול להמליץ לך כלום כי אני לא רואה בעיה. אבל לפני שאתה מפרמט, תנסה להסיר כמה תוכניות (תתחיל מאיי סי קיו...), גם תנסה להסיר ולהתקין את האנטיוירוס כי ראיתי שהם גורמים לכאלה בעיות.

חוץ מזה אולי המעבד חלש או מעט זיכרון, על איזה מחשב מדובר? מה המפרט?

פורסם
  • מחבר

שמע שבאמת שזה מוזר ביותר הבעיה הזאת כל המערכת איטית שירים איאפשר לשמוע זה נתקע כל כמה שניות המערכת שהיא נפתחת לוקח לה זמן מחקתי את איסקיו

מחקתי והתקנתי את אנטי וירוס ועדין זה ממשיך יש לך עוד איזה משהו להציע???

66442750.png

פורסם

תסיר את מנהל ההתקנים של כרטיס הקול שלך והתקן שוב.

תסיר על הדרך מפענחי סאונד אם התקנת לאחרונה והתקן שוב [כגון K lite codec ]

היתי ממליץ לך לנסות להפעיל את המחשב עם מינמום שירותים/ותוכנות

גש ל.. התחל/הפעלה MSCONFIG גש לטאב שירותים סמן"הסתר את שירותי מיקרוסופט" תוריד את הסימון מהכל כולל האנטי וירוס.

גש לטאב "אתחול" הסר את הסימון מהכל חוץ מ CTFMON אשר ותאתחל את המחשב יש שיפור? במידה וכן תבדוק לאט לאט על ידי חזרה איטית של השירותים והתכונות איזה עושה את הבעיה.

לא עזר ? תנסה תוכנות כגון spyware doctor & noadware v4

בנוסף תנסה לאחות את הדיסק קשיח יזיק זה בטוח לא.

לא עזר < תגיב פה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים