עבור לתוכן

חברת החשמל עושה ניסויים בפיילוט 100 מגהביט סימטרי

Featured Replies

פורסם

"חברת החשמל תחל בניסוי שירות "סיבים עד הבית" במהירות מאה מגהביט לשניה סימטרי בקרית שמונה. כך אישר הבוקר שר התקשורת משה כחלון בביקורו בחברה. במקביל, תגיש חברת החשמל למשרד התקשורת בקשה לרישיון שיאפשר לה אספקת שירותי תמסורת, רשת גישה אופטית (FTTH) ורשת גישה סלולרית (RAN) לספקיות האינטרנט "

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3820326,00.html

יש לחברת החשמל יכולת לספק מהירות כזאת אם וכאשר יצטרפו אליה בעתיד המון אנשים?

• תגובות 34
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאוד!

מתחרה חדש וגדול לבזק וHOT=ירידת מחירים.

מצד שני זה גרוע, אפילו מאוד.

100MBIT סימטרי, ועוד להרבה אנשים יהיה עוד יותר צווארא בקבוק בקווים היוצאים לחו"ל.

ככה שאף אחד לא יקבל חצי מהמהירות שלו.

נקווה שיניחו עוד קווים לחו"ל, ושיהיה בזמן הקרוב.

פורסם

אני אשמח אם תיהיה לי אפשרות כמו שיש במדינות בחו"ל שבתוך המדינה יש לך משהו גבוה אבל מחוץ למדינה אתה מקבל משהו כמו 10 מגה

ובתנאי שזה לא יעלה כמו 100 מגה מלא לחו"ל

ככה לפחות בארץ אני אוכל להוריד מהאתרים שבארץ דברים במהירות ממש גבוהה ולשלוח ולקבל מחברים שלי דברים גם כן במהירות

פורסם

אני אישית כמעט ולא מוריד מהארץ אז..

אבל תחרות תמיד תועיל. השאלה היא אם הם יעשו תחרות או שיכנסו לשוק שצורה זהה למתחרות..

פורסם

ככה לפחות בארץ אני אוכל להוריד מהאתרים שבארץ דברים במהירות ממש גבוהה ולשלוח ולקבל מחברים שלי דברים גם כן במהירות

זה יהיה מצויין הלוואי ובאמת לפחות בארץ המהירות תהיה בעוצמה כזו

פורסם

נשמע מאוד מעניין וזה יפה מאוד שהם עורכים את זה שם שהרי הם נפגעו דיי הרבה מהמלחמה. כן אני ראיתי בחדשות לגביי שהממשלה רוצה להקים רשת ארצית של סיבים אופטים שיוכלו לספק 100 מגה סימטרי ושזה יתחרה בבזק והוט. אבל לא חשבתי שהם מתכוונים לזה שחברת החשמל תקים זאת, אולי לזאת הייתה הכוונה? בכל מקרה זה מצויין גם אם אפילו לא תתאפשר תקשורת לחו"ל באותה מהירות זה בכל זאת יעזור המון. וממה שאני שמעתי שMED1 שמקשר ביניינו לחו"ל ממש לא עמוס אולי מבחינת הספקים הם אלה שצריכים לקנות יותר רוחב פס לחו"ל זה כן נכון. אבל לא הכבל התת ימי.

פורסם

חשבתם על זה שחברת חשמל מתנהגת כמונופול דורסני? זה לא טוב שתיכנס לשוק חברה שמתנהגת ככה...

פורסם

מאיזה בחינה אתה אומר את זה שזהוא מונפול דורסני?

פורסם

דוגמא זריזה- שמת לב כמה שנים מנסים להקים תחנות כוח שלא פחמיות?

פורסם

Class889

קיבולת הנתונים של מד נאוטילוס היא 3.8 טרה ביט

הייתי אומר שזה די עמוס

פורסם

3.8 טרה-ביט?!

פורסם

לגבי MED1 אני מתבסס על הכתבה שראיתי בYNET ששם הבחור אמר שיש עוד המון רוחב פס שלא מנוצל, תחפש את הכתבה הזו, בחור מYNET הלך לבקר במרכז בקרה שבפ"ת.

פורסם

http://www.med-1.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=39

אני אחפש את הכתבה בהזדמנות, נראה לי באמת שנתקלתי בה לפני כמה זמן ולא נכנסתי אליה. זה היה וידאו נכון?

בכל מקרה, אם לא הכל מנוצל זה אומר שאנחנו חיים על אפילו פחות מ 3.8 טרה-ביט וכנראה שגם אם הספקיות ישדרגו לא נראה לי שבקרוב נראה יותר מזה

פורסם

אכן אני מודע לכך שהקיבולת שלו הוא 3.84 טרה אך מהכתבה הנ"ל הבחור אומר שלא מנוצל כמעט וכלום.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3226214,00.html

למרות שאם אתה מחשב שהאינטרנט הממוצע הוא 2.5 ונגיד ויש 4 מליון לקוחות עם 2.5 מגה יוצא מכך ש2.5*4000000= 10000000 10 מליון מגה

ו3.84 טרה אומר 3840 גיגה שאומר 3840000 כמעט 4 מליון מגה מה שאומר שאם הבחור אומר שרק מנוצל אחוז אחד זה אומר שבקושי אנשים מורידים מהאינטרנט בו זמנית וזה הרי נכון.

פורסם

אכן אני מודע לכך שהקיבולת שלו הוא 3.84 טרה אך מהכתבה הנ"ל הבחור אומר שלא מנוצל כמעט וכלום.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3226214,00.html

למרות שאם אתה מחשב שהאינטרנט הממוצע הוא 2.5 ונגיד ויש 4 מליון לקוחות עם 2.5 מגה יוצא מכך ש2.5*4000000= 10000000 10 מליון מגה

ו3.84 טרה אומר 3840 גיגה שאומר 3840000 כמעט 4 מליון מגה מה שאומר שאם הבחור אומר שרק מנוצל אחוז אחד זה אומר שבקושי אנשים מורידים מהאינטרנט בו זמנית וזה הרי נכון.

אז זה אומר, שיש צוואר בקבוק אדיר!

כי יש הרבה לקחות שהם 10MB, ועוד יותר שהם 5MB.

ולצערי הרב, במקום להשקיע בקו לחו"ל, הממשלה משקיעה בעוד חברת תשתית כדי שיהיו לנו מחירים טובים ומהירות עוד יותר טובה.

ואני בעד זה, אבל עדיף שיניחו קודם קו נוסף לחו"ל, ורק אז שישקיעו באינטרנט בתוך ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים