עבור לתוכן

מקלדת ועכבר מפסיקים להגיב פתאום במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

המקלדת והעכבר (משטח המגע) פועלים כרגיל עד שההתקנה מסיימת להתקין את הדרייברים,

ומופיע המסך שבו אני אמור לתת שם משתמש ראשוני ואירגון (כחצי שעה לפני תום ההתקנה - עפ"י ההערכה של ההתקנה)

הסמן של הטקסט מהבהב בשורה של שם המשתמש, אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים.

מדובר במחשב נייד LG M1 dual express

(אין לי מקלדת שמתחברת ב USB כדי לנסות לעקוף את המקלדת הרגילה, ואין חיבור חיצוני למקלדת במחשב זה - בכל מקרה נראה לי שזה לא יפתור את הבעיה)

עריכה: הצלחתי להתקין את XP ע"י שימוש ב nlite + unattended installation, אבל לפעמים במסך הפתיחה של שם המשתמש והסיסמא או קצת אחריו - המקלדת והעכבר מפסיקים להגיב.

בתודה לעוזרים,

ערן.

פורסם

ניסית את הכפתורים שמפעילים את משטח המגע ?

תנסה לחבר עכבר ולהשתמש במקלדת הוירטואלית שלמיטב זכרוני קיימת ב XP

פורסם
  • מחבר

אף כפתור לא מגיב, גם לא אלה שמפעילים את משטח המגע.

ניסיתי לחבר עכבר ב USB אבל הוא לא עבד (ובכל מקרה אני לא יכול לרשום שם משתמש עם עכבר)

אין עדיין מקלדת וירטואלית, מדובר במהלך ההתקנה של XP - המערכת עדיין לא מותקנת במלואה

פורסם

תבדוק אם ניתן לאפשר או לבטל בביוס legacy mode ללוח מקשים ועכבר

תעלה מ USB של מערכות הפעלה מודרניות יותר כמו win 7 ולינוקס. אם עובד תקין ב 1 מהם - זה בעיה של דרייברים

תבדוק אם אתה יכול למצוא את הדרייבר המתאים בדרייברים של הוינדוס. תעשה דיסק nlite ותוסיף לתוכו את הדרייבר / תעיף את הדרייבר המקורי של וינדוס שעושה את הבעיה

פורסם

פשוט, הכול תקין אבל הבחור ביטל את העכבר ומה לעשות , הבחור אינו יודע לעבוד שדה ללא עכבר.

חבר עכבר חיצוני וזהו

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא מובן באיזה מסך מדובר, לכן צרפתי תמונה שמצאתי באינטרנט של השלב שבו העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב (לא של המחשב שלי).

legacy mode נמצאת במצב enable.

אני יודע לעבור שדה בלי עכבר, אבל כאשר המקלדת לא מגיבה אז לא ניתן לעבור שדה עם tab ובנוסף לא ניתן לכתוב תוכן בשדה אם אף מקש לא מגיב.

מה שמוזר הוא שעד המסך הזה המקלדת והעכבר מגיבים באופן תקין, ורק כאשר אני מגיע למסך זה אז הם מפסיקים להגיב - כלומר הדרייבר תקין עד מסך זה.

עריכה: הצלחתי להתקין את המערכת אבל עדיין העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב לפעמים

[attachment deleted by admin]

פורסם

היי erjerjerj,

קבוצת ח.י, יבואנית המחשבים הניידים של LG, קשובה ללקוחותיה גם ברשת.

ייתכן והבעיה היא בדרייברים, על מנת לפתור את הבעיה אנא פנה למעבדה של קבוצת ח.י בטלפון: 1-700-701-115

כמו כן נשמח לעמוד לשירותך בכתובת דואר online@hye.co.il

בברכה,

אורי נציג קבוצת ח.י

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים