פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים שלוםלוח אם - Gigabyte p55us3l.יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון.יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד.מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 ,הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep).למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה?תודה
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר גם אצלי זה קורה מידי פעם. מעצבן מאד! זה לא מידי פעם , זה כל לילה. וכיביתי את העכבר לגמרי... ביטלתי בביוס כל WAKEUP שהיה שם ועדיין זה קורה... ממש ממש מעצבן
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר לא יודע מה זה כיביתי עכבר.תנתק אותו לגמרי ותנסה.מדובר בעכבר אלחוטי של לוג'יטק , יש לו מפסק שמכבה אותו.בלנתק אתה מתכוון למקלט USB שלו?
פורסם 2010 בינואר 915 שנים הבעיה היא במתאם הרשת ב Win 7.כך תפתור את זה:לחץ עכבר ימני על My Computerבחר:Manageלך ל:Devise Manager > Network Adaptersפתח את:Network Adaptersלחץ דבל קליק על בקר כרטיס הרשת שלך ובחר בלשונית:Power Managementהורד את ה V מ:Allow this device to wake the computerפתרת את הבעיה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 915 שנים מחבר את האמת שזה לא פתר לי את הבעיה , בסופו של דבר זה כנראה היה האנטי וירוס של מקפי שהעיר לי את המחשב....נראה לי שלבנתיים התופעה נעלמה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.