עבור לתוכן

בעיה חמורה, המחשב נתקע כשהוינדוס עולה. מתחנן לעזרה!

Featured Replies

פורסם

לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל.

אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה?

אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם.

הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים.

קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה??

איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות. מתחנן שתעזרו לי!

בתודה מראש.

פורסם

עם כל הפעולות (החסרות משמעות) האלו לא חשבת לבדוק אם המקלדת שלך מקולקלת?

פורסם
  • מחבר

המקלדת שלי לא מקולקלת, כיוון שכעת היא עובדת. וחוץ מזה גם העכבר לא עבד. מה הסיכוי ששניהם לא בסדר? (חוץ מזה שניסיתי להחליף עכבר בזמן התקלה וגם אז הוא לא עבד). העכבר והמקלדת שלי בסדר גמור, וזה בדוק.

פורסם

אם הם PS2 תנסה USB

אם הם USB תנסה PS2

אם הם ב USB הקדמי תעביר לאחורי

פורסם
  • מחבר

קצת בעיה עכשיו להשיג USB, אבל זה לא בעיה במקלדת ובעכבר! עובדה שזה עובד לי מתישהו. ועובדה שהיה לי XP הם עבדו בסדר גמור.

פורסם

פירמטת (שזה לא היה הכרחי), הדלקת מחדש ועשית הכל, ובאמת אני חייב להגיד שזה לא המחשב.

בדקת אותם על מחשב אחר? לחבר שלי היה מקרה מאוד דומה לשלך (רק בXP) ובסוף התברר שהמקלדת והעכבר באמת היו גורם הבעיה. גם לי היה מקרה שהעכבר לא הגיב כלל, ובסוף הוא היה הגורם הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אז איך אתה מסביר שהעכבר והמקלדת עובדים לי עכשיו אם יש להם בעייה? חוץ מזה שהחלפתי עכבר בזמן הבעיה והוא לא פעל גם כן.

פורסם

בעיית דרייברים?

זה מקרה שהוא בסימן שאלה, גם לי היה את אותו המקרה בויסטה, עד שלא החלפתי את הציוד לא עבד לי כלום.

פורסם
  • מחבר

קרה לך שגם המקלדת וגם העכבר לא עבדו? קרה לך שהם לא עבדו, ואחרי מלא ריסטארטים הם כן עבדו?

אני ממש בספק שזה יעבוד אם אני אחליף אותם. כי עובדה שהם עובדים לי עכשיו. =\

פורסם

אתן לך דוגמא אחרת מהמציאות

יש 2 לוחות MSI ו ABIT

יש 2 מעבדים P4 2.0 ו C4 1.7

כל הלוחות והמעבדים הם סוקט 478 ומתאימים אחד לשני

הפנטיום ב MSI - עובד

הסלרון ב MSI - עובד

הפנטיום ב ABIT - עובד

הסלרון ב ABIT - לא עובד

הסלרון והאביט היו מחוברים ביניהם במחשב שנזרק. הם עבדו קודם אחד אם השני. לפי הנתונים של אביט הלוח כן תומך במעבד הזה

איזה לוח או מעבד לא תקין עכשו ?

במחשבים הכול יכול להיות ולא תמיד זה יהיה טריויאלי

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר להחליף למקלדת ועכבר USB וזה יעבוד? בדוק?

אני לא מבין אבל למה בXP זה עבד בסדר גמור, וגם זה עובד עכשיו בסדר. אבל בפעם הבאה שאני אדליק את המחשב זה לא יעבוד. =\

יש טעם בלהחליף?

פורסם

תביא ממישהוא כדיי לבדוק

פורסם
  • מחבר

אוקי תראה, הבאתי ממישהו רק עכבר USB. הגדרתי בביוס שיאפשר עכבר USB, הווינדוס עלה והעכבר והמקלדת עבדו!

כנראה שצדקתם, למרות שהחלפתי רק את העכבר (מוזר..).

בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים, נראה לך שהם יעבדו? למשל אלה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=058&active_tab=overview

ותודה רבה!

פורסם

אין סיבה שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים