פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים בגדול - אתה צריך הרבה כסףכמו כן - קשה לי להאמין שיש לך באמת צורךאבל בכל מקרה - תכין את הכיסים:http://www.diguniverse.com/COMPUTER/NETWORKING/DHEXPX9501AT.html כפול 2ובנוסף כבילה(שים לב שאתה מחבראת המחשבים במודל B2B - ולא מול מתג)בהצלחה - בזבוז נעים,גבריאל
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים מחבר אוקיי מצאתי אותו גם סביב ה-400$.אני מבין שצריך 2 זה ברור, איזה כבילה צריך ? CAT 7 ?
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים מחבר מה זה אמור לתת לי ? אני לא רוצה הרבה VLANS אני רוצה פשוט שמחשב אחד יוכל להתחבר באופן ישיר ומהיר מאד לשרת. בנוסף אגב לחיבור לראוטר שמחבר את שאר המחשבים ברשת ה"רגילה".בלי קשר, אין לי הרבה ניסיון עם הכרטיסים האלה, האם מבחינת הגדרות הם כמו כמו כרטיס 100\1000 רגיל ?
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים אני מתכוון ל-TEAMINGחיבור שני כרטיסי רשת (יהיו 1 ג"ב או 100 מ"ב) - ע"מ להכפיל את רוחב הפסזה נראה לי פתרון הרבה יותר זול מאשר 10GBEלגבי השאלה השניה - לא נתקלתי בבעיות מיוחדות (עד היום התקנתי רק פעמיים כרטיס כזה - זה מאוד יקר לרוב היישומים)מכניסים למחשב - דרייבר - הגדרות IP - שלום על ישראלכל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים מחבר כרגע בשרת יש TEAM של 4 כרטיסים רשת... מעולם לא הצלחתי לברר אם הדבר עובד שכן המחשבים שעובדים מולו מצוידים בכרטיס בודד של 1GBIT.חיבור כזה מול מחשב בודד יאלץ אותי להשתמש בעוד כרטיסים.. לא ? אתה אומר אולי לנסות בשרת לעשות TEAM של זוג כרטיסי 1000 ובמחשב ה-"PORT" לשים גם זוג כרטיסי 1000 ?
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים כן - עשיתי זאת עם כרטיסים של אינטל בהצלחה מאוד מרובה - אבל שים לב אתה צריך או שהמתג שלך יתמוך בזה - או שתגדיר בתצורה של B2Bבהצלחה,גבריאל
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים מחבר כנראה אחבר חיבור ישר מחשב למחשב ללא נתב, עניין הנתב עלול ליקר את הסיפור בבום.איך ניתן לעשות TEAM לזוג כרטיסים בסביבת XP !? עד כמה שזכור לי היה צורך בדיסק בשרת...
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים לא קשור למערכת ההפעלה זה הגדרה של דרייבר (במקרה שלי זה היה דרייבר של אינטל)http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/INTEL/Intel-Pro-Network-Connections-Driver-112.shtmlאני יודע שגם בחלק מהכרטיסים של BROADCOM הדבר אפשרי אבל לי היה נסיון רק עם אינטל
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים מחבר אחלה, אבדוק את הנושא ואחזור לעדכן אני מקווה...אני כן מקווה שיורם פתרון ה-10GBIT.
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים שוב - אני מאוד מקווה שאתה לא זורק כסף סתםתעשה מוניטור על חיבור הרשת ותבדוק האם יש לך צוואר בקבוק ברשת לפני שאתה משקיע - PERFMON בקטע הזה עושה עבודה לא רעהאני בכל מקרה הייתי משקיע בציוד של 1 ג"ב מכיוון שהוא הרבה יותר סטדנרטי מהציוד של 10GBEבכל מקרה כמו שאמרתי מלכתחילה - בהצלחה,גבריאל
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים מחבר לפי ביצועים של "חיים אמיתיים" אני לא מצליח לעבור תעבורה של 40 מגה לשנייה, לעיתים פיקים של 50 אך לרוב סובב סביב ה-35 מגה לשנייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.