פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים יש לי מערך שבכל תא יש מספר אבל זה מערך שנקלט באמצעות הפונקציה()getsולכן הוא מערך של תוויםאני רוצה להפוך/להעביר למערך שהוא מסוג int את התאים כמו שהם כלומר שאם בתא 0 של המערך X יש את הערך "4"אז בתא 0 של המערך Y יהיה את הערך 4 .איך עושים את זה?תודה לעוזרים
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר שניצל איש יקר,נראה לי שלא הבנת אותיאני מדבר נניחchar userGuessNumber[4]={'1','2','3','4'} ;אז אני רוצה להפוך את כל המערך...למערך מסוג INT
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים char charArr[N] = ....;int intArr[N];for(int i = 0; i < N; ++i){ intArr[i] = charArr[i] - '0';}
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים תו בכל שפה (לפחות אלו שאני יודע) מוצג באמצעות קוד האסקי שלו (ראה גוגל - ASCII table). יש בו חוקיות מסויימת כאשר התו 0 שווה לאסקי X, תו 1 שווה לאסקי (X+1), תו 2 שווה לאסקי (X+2) וכו' (מצטער אני לא זוכר את הערכים כרגע). בשביל לקבל את התו אסקי במספר אתה שם את התו בגרש בודד ('a' - יתן לך את היצוג המספרי של התו a בטבלת אסקי). ומפה הלאה זה חשבון פשוט: כיוון שההפרש בין אסקי 0 לאסקי 4 לדוגמא, הוא 4 אז כאשר אתה תסחר מהאסקי של 0 את האסקי של 4 אתה תקבל 4 כמספר. מקווה שהבנת אותי עריכה: לצורך דיוק האסקי של 0 הוא 48, 1 - 49, 2 - 50, וכו'. וכמו שאמרתי: '4' - '0' = 52 - 48 = 4
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים תו בכל שפה (לפחות אלו שאני יודע) מוצג באמצעות קוד האסקי שלו (ראה גוגל - ASCII table).רק הערה קטנה - יש שפות (כמו #C) שבהן תו הוא לא ב-ASCII אלא UTF16. אבל כיוון ש-UTF16 הוא תואם ASCII (כלומר התווים שמיוצגים ע"י המספרים 0 עד 127 הם כמו ב-ASCII) השיטה הזו עדיין עובדת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.