עבור לתוכן

צריך עזרה בעיצוב אתר (HTML ) שאני מיצר עם כלי אוטומטי שכתבתי.

Featured Replies

פורסם

אני משחק משחק רשת ישן . אין הרבה דוקומנטציה מחוץ למשחק והאינפורמציה שמקבלים על נשקים בclient לא מספקת. בגלל שהחברה שהמשחק בבעלותה נתנה לקהילה גישה לכלי הפיתוח של המפות של המשחק הצלחתי לתעד את המבנה של הקבצים שהמשחק משתמש בהם ( כעיקרון csv עם שורות ארוכות). השתמשתי במידע לכתוב תוכנית C שמיצרת עמודי HTML ומתעדת את רוב המידע החיוני על נשקים כמו קצב ירי,מהירות קליע, דיוק, הדף של הפיצוץ וכו. אני מדפיס את כל האינפורמציה הזאת ברמה מאוד בסיסית . אחת הבעיות העיקריות היא שכמות המידע גדולה מאוד יחסית בעיקר בגלל שהקליעים לפעמים הופכים לקליעים אחרים ויש להם גם לפעמים השפעות כמו "רעל" והאטה,שיתוק וכו. בקיצור האתר שלי לא הכי ברור וגם די מישן. הקבצים שאני יוצר גם כוללים הרבה מאוד חזרות כמו התאורים של הנשקים. חשבתי להעביר חלק מההדפסות לדפדפן עם קוד JS . הקוד c גם די מכוער ולא יעיל אבל הוא עדיין מיצר אתר של יותר מ600 קבצי HTML מקבצים של 19 מפות ב7 שניות (אולי פחות מאז שגיליתי את פקודת start בXP )

תראו בעצמכם:

http://niseg.50webs.com/

הנה דוגמה טובה לרמת הסיבוכיות של קליעים - בין כלי הנשק המסובכים יותר (יש גם shotgun שיורה 75 קליעים) :

http://niseg.50webs.com/inf_items/sub/sub_Weapons_-_Rocket.htm#2107

זה נשק שהפיצוץ שלו גורם להדף שמורכב מ 108 קליעים דומים ועוד אפקטים שונים. וכל זה מתורגם ל92 שורות html :kopfpatsch: שאומר במושגים של פעם (25 שורות לעמוד) מופיע על 4 עמודים .

חשבתי לעשות כמה דברים :

1. להפוך את ה UL שלי לעץ (tree ) וככה המשתמש יכול לשלוט על כמות האינפורמציה שהוא רואה. ראיתי כל מני אימפלמטציות אבל לא בדיוק הבנתי מה אני צריך לעשות כדי להשתמש בהם.

2. להחליף את הframeset ב select בעיקר לframe למטה שעובר בין המפות.

3.להמיר את הדפסת האינפורמציה לקריאה לפונקצית JS . זה דבר מתבקש כי זה בטוח יחסוך ים של מקום ורוחב פס.

5. לכתוב את הכל מחדש בjavascript - אפשרי וגם גמיש אני לא טוב כלכך בJS אבל הצלחתי להמיר חלק מהקוד שלי בקלות מC לJS . (אני יכול לקרוא קובץ CSV ולהפוך אותו למערך כל יתר זה משחק ילדים).

6. להוסיף כל מני tags לקוד HTML ולהשתמש בקובץ CSS - זה אני חושב לעשות גם ככה לא בטוח איך בדיוק צריך להוסיף span בכל מקום שכנראה יגדיל את גודל הקובץ (האתר חינם מגביל ל500KB אבל קבצי HTML בגדלים כאילו זה גם מוגזם).

7. לעשות depth first search במקום הbreadth שאני עושה עכשיו כדי לסלק את הקליעי הביניים וגם לסלק אינפורמציה על קליעים שלא משפיעים על המשחק.

8. לתרגם חלק מהאינפורמציה לתמונות (מצאתי ספרית JS שמיצרת BMP ממערך) . המשחק הוא דו מימדי (בערך עדייןz axis )

אם מישהו יש עיצות עיצוביות מהירות אני אשמח. וגם לעיצות באיזה דרך כדי לי לבחור. ראיתי שהקורא CSV שלי רץ תוך 1.8 שניות עם הקבצים הגדולים שזה לא רע.

חוץ מזה חשבתי לעשות מנוע חיפוש פשוט שמחפש מילים בקובץ CSV או משהו כזה והופך את המידע ללינקים . בנתיים הקוד JS שלי לא ממש עובד אז אם למישהו יש דוגמה לזה זה יכול לעזור. יש לי אפשרות גם לעבור לאתר שתומך בPHP. יש לי רעיונות לעוד אפליקציות שקשורות למשחק אבל אני צריך לבחור איזה פלטפורמה לAPI .

חוץ מזה אני צריך המלצה לסביבת עבודה בjavascript חינמית בלי כל מני התניות. לעבוד עם 3 תוכנות באותו זמן לא הכי נוח.

פורסם

נראה לי שהדבר הכי חכם לעשות הוא קודם כל לתרגם את הכל ל-xml. בדיוק בשביל זה הוא נועד. אחר כך תדאג על איך להציג אותו, באמצעות xslt.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים