פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים יש לי מודם של בזק וראוטר של TPLINK. לפני שהתקנתי WIN 7 פשוט התחברתי לאינטנרט וזהו, לא חייגתי ולא כלום.עכשיו כשאני רוצה להתחבר, הוא לא מצליח ודורש שם משתמש וסיסמא.מה שמוזר, זה שבמחשב השני שהוא מחובר לאינטרנט ע"י כרטיס רשת אלחוטי יש אינטרנט והכל פיקס ומהיר.מה אני צריך לעשות כדי להכנס לאינטרנט במחשב עם הWIN7ועוד שאלה קטנה, במחשב שכן מחובר לאינטרנט, אני יכול למצוא את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי?
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים מחבר אני לא יכול להתחבר רגיל לאינטרנט, אז מתחבר דרך יצירת חיבור חדש, ושם זה נראה כמו החייגנים הרגילים בכל ווינדוס שצריך להכניס שם משתמש וסיסמא.איך אני מתחבר? רגיל כבר מהמחשב לראוטר ומהראוטר למודם,
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים אתה לא צריך חייגן. הנתב "מחייג" בעצמו.אם אתה מחובר קווית לנתב וקיבלת כתובת IP תקנית ממנו אתה כבר מחובר לאינטנרט.
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים מחבר אני יודע, אבל כשאני מנסה להכנס לדפדפן יש הודדעת שגיאה, וליד השעון יש X על על האינטרנט
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים בוא נתחיל מהתחלה:יש כבל שיוצא מאחת המבואות של הLAN בנתב לכרטיס רשת במחשב?
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים מצוין! אז תבדוק מה המצב של הכרטיס רשת (האם הוא מזוהה ע"י המערכת>מזהה חיבור פיסי>מקבל נתונים לוגיים מהרשת).
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים מחבר בדקתי במנהל ההתקנים, והמחשב כלל לא מזהה את הראוטר...הראוטר לא מותקן במחשב, אין לו קבצים פשוט כי אני לא מצליח למצוא דרייבר שמתאים לו.*סליחה על הנושא השני פשוט כי חשבתי שהם לא קשורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.