פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים בקשו ממני להוריד סדרה של כ - 25 פרקים ולצרוב על DVDכמה הייתם מבקשים על דבר כזה?
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים אתה מתכוון להוריד מהמדף בחנות? אם כן זה יכול להיות כבד ובעל משקל רב. אולי כדאי שתפנה לאתר הנ"ל לעזרה בנושא - קישור. בהצלחה!
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים הייתי מבקש להמיר מאסר בפועל, לעונש על תנאי או קנס ועבודות שירותעסקת טיעון זה המפתח להצלחה
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר אני לא יודע איזה סדרה מדובר מה שאמרו לי שזאת סדרה שאפשר לראות באתר ואפשר גם להוריד את זה משם.אבל להוריד/לפרסם סדרה כמו מדיום - אבודים ועןד................. שמשודרים בחו"ל זה אסור?
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים אבל להוריד/לפרסם סדרה כמו מדיום - אבודים ועןד................. שמשודרים בחו"ל זה אסור?כן, זה אסור. כשהסדרה משודרת בחו"ל, אתה לא חושב שהרשת שמשדרת אותה עושה את זה בחינם, נכון? היא צריכה להרוויח כסף איכשהו (בין אם זה מפרסומות שמשודרות במהלך הסדרה, או שזה בכסף שמנויים משלמים כמו בהוט וביס).למעשה, גם אם אפשר לראות את הסדרה בסטרימינג מהאתר של הרשת שמשדרת אותה בחינם, זה עדיין לא חוקי להוריד אותה ולהפיץ אותה בעצמך (על אחת כמה וכמה בתשלום!), אלא אם החברה במפורש התירה את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.