עבור לתוכן

על איזה משטח ארגונומי לעכבר אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

אין לי בעיה להזמין באינטרנט

ושלא יהיה יקר :P

פורסם

יש לי בדיוק אחד כזה.

מאוד נוח, נותן תמיכה לפרק כף היד.

בנוסף יש לי שולחן זכוכית אז הוא נדבר אליו, ולא זז.

רק שב"חצי חינם" בחולון, אמא שלי קנתה אותו ב25ש"ח אם אני לא טועה :-X

פורסם

51 ש"ח ? על מה ?!

הסיליקון לא נותן לך קונטרה עם העכבר על המשטח.

יש לי אותו,ואני פשוט מסובב את החלק של הסיליקון לצד השני..

פורסם

יש לי אותו בעבודה והוא מצוין למטרות גלישה ועבודה עם מסמכים, אם בגיימינג את חפץ אז הוא בהחלט לא מתאים ותמצא את עצמך בטעות מעיף אותו לעתים קרובות.

פורסם
  • מחבר

יש לי אותו בעבודה והוא מצוין למטרות גלישה ועבודה עם מסמכים, אם בגיימינג את חפץ אז הוא בהחלט לא מתאים ותמצא את עצמך בטעות מעיף אותו לעתים קרובות.

לגיימינג הוא באמת מעפן(לקחתי אחד מחבר להרגיש איך זה)

פורסם

51 ש"ח ? על מה ?!

הסיליקון לא נותן לך קונטרה עם העכבר על המשטח.

יש לי אותו,ואני פשוט מסובב את החלק של הסיליקון לצד השני..

:lol: גם אני.. זה פשוט מעפן

שיקנה QCK Mini ב-46 שקלים

פורסם
  • מחבר

:lol: גם אני.. זה פשוט מעפן

שיקנה QCK Mini ב-46 שקלים

הוא לא ארגונומי S:

פורסם

מה שהם ניסו לומר זה שמשטחים ארגונומיים הם סתם דרעק, ועדיף לקנות משטח נורמלי במקום.

אישית, אני מרגיש שאותם משטחים "ארגונומיים" למעשה גורמים לי ליותר מאמץ, שכן הם מאלצים אותי להחזיק את מפרק כף היד בתנוחה לא טבעית.

פורסם

מה שהם ניסו לומר זה שמשטחים ארגונומיים הם סתם דרעק, ועדיף לקנות משטח נורמלי במקום.

אישית, אני מרגיש שאותם משטחים "ארגונומיים" למעשה גורמים לי ליותר מאמץ, שכן הם מאלצים אותי להחזיק את מפרק כף היד בתנוחה לא טבעית.

לא מסכים איתך.

הסיליקון למעשה מתפקד בתור "כרית" לפרק כף היד.

כשאני לא משתמש במשטח הנ"ל, או לחילופין משתמש בו כשהסיליקון בצד השני (אי שימוש בו) אני חש כאבים בפרק כף היד לאחר שימוש של כמה שעות.

כאשר אני עובד עם המשטח הנ"ל כשהסיליקון מתחת לפרק כף היד אני יכול לעבוד מס' שעות לא מבוטל ולא להרגיש בכאבים.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע משתמש במשטח ארגונומי והוא מאד נוח לעבודה רציפה.

במשחקים הוא בכלל לא נוח.

יש לי גם מקלדת ארגונומית LOGITECH WAVE והיא יותר נוחה מכל מקלדת אחרת שיצאה לי להשתמש...

פורסם

כל אחד וכף היד שלו... כמו שאמרתי, לי הרבה יותר טבעי ונוח לעבוד על משטח שטוח או בלי משטח בכלל. זה נותן לי יותר חופש תזוזה ואני מרגיש שאני מאמץ את פרק כף היד פחות. לרוב בתנועות גדולות אני בכלל לא מפעיל את המפרק, אלא מזיז את הזרוע כולה. מצד שני, אם אני משתמש באותו משטח כרית, אני חייב להזיז את המפרק, מה שבסופו של דבר מעייף אותו יותר מהר. אבל זה אצלי.

הנקודה היא שהמשטחים הארגונומיים האלה לא מותאמים אידאלית לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים