עבור לתוכן

שאלה בקשר למתאם USB אלחוטי לווינדוס 7 .

Featured Replies

פורסם

התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי

ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו.

הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ?

הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) .

תודה מראש.

פורסם

עניתי על שאלה דומה לפני כמה שבועות -- יש ל-EDIMAX ול-DLINK מתאמים שתומכים בוודאות ב-64 ביט ב-WINDOWS 7.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאתה מביא לי לינק למתאמים האלו וכמה הם עולים ?

ומשנה הראוטר שיש לי ?

פורסם
  • מחבר

TP-Link TL-WN321G

המתאם האלחוטי הזה מתאים לווינדוס 7 64Bit ? כי ראיתי שמשהו אמר שהוא התקין אותו

על ווינדוס 7 והוא עבד מעולה, יש מצב שב32Bit יעבוד וב64Bit לא? (אני לא יודע מה הBit שהיה לאותו אדם שאמר שהוא התקין בווינדוס 7 שלו והמתאם עבד,

יכול להיות שהיה לו 64Bit) . ???

פורסם

איזה אבסורד, לקנות מתאם חדש רק בגלל שהוא לא תומך ב-7, נראה לי תמוה.

אולי הדרייברים לויסטה מתאימים, ניסית?

פורסם
  • מחבר

האמת שלא מצאתי דרייברים שמתאימים לויסטה !

המתאם שלי הנוכחי הוא של Zydas שלפי חיפושים שערכתי לא תומך בווינדוס 7 .

הלוואי שיכולתי למצוא דרייבר כי עד שאני יקנה כנראה רק באמצע השבוע.

עריכה

ניסיתי הרגע את הדרייבר לויסטה, התקנתי והרצתי את התוכנה שתעבוד כמו בווינדוס Vista , כלום.

המתאם פשוט לא תומך !

זה המתאם שלי שעד עכשיו עבד דיי טוב עם XP

http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=258&pl1_id=1&pl2_id=44

יש המלצות למתאמים טובים תומכים וינדוס 7 64Bit עד ה100 ש''ח? ואיך המתאם שפירסמתי שתי הודעות למעלה?

פורסם

כבר מתייאש?

תנסה את הפתרון הבא:

plug-in the wifi dongle. open device manager (right click on computer -> properties) then you have to find "USB lan" in the list (under "other devices" if i remember correctly), right click on it, then click properties and click the update driver button. i had to provide the path to the vista drivers directory on the cd so windows could search for a driver and then it successfully installed the driver.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכול ולא הצלחתי !

הגדרתי את הUSB כ Edimax 802.11g (משהו כזה) כדי שהווינדוס יוכל להתקין את הדרייבר, אבל כלום.

עשיתי את מה שרשמת למעלה עד כמה שהבנתי הוא בחר לעשות אפדייט לדרייבר ואז לבחור בתיקיה שהדרייבר נמצא בה

עשיתי את זה אבל כרגיל Windows was unable to...

החלטתי כבר שאני יביא את זה, עכשיו משנה הראוטר שיש לי כדי שאני יבחר מתאם או שאני יכול לבחור כל מתאם שאני רוצה?

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=124&pd_id=223

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה הסבר לגבי הדרייברים האלו? מה אני צריך להוריד?

לפי מה שהבנתי רק הארבעה הראשונים תומכים בווינדוס 7.

יש לי ראוטר של Asus AM 604g וכרע מתאם אלחוטי Edimax G 802.11g פירסמתי אותו למעלה באתר של Edimax .

פורסם

אני לא יודע מה ערכת השבבים של המתאם שלך אבל תנסה את הראשון או השלישי

Ralink זאת החברה של ערכת השבבים של המתאם רשת שלך

פורסם
  • מחבר

אתה טועה כשהתקנתי את שתיהם היה רשום Invaild Adapter .

בכל מקרה אני כבר התייאשתי מהמתאם הזה ניסיתי הכול אבל אין, לכל מי שיש אותו ורוצה לחסוך זמן כדי לו להחליף אותו לאחר שתומך

בווינדוס 7 (רק אם יש לכם ווינדוס 7 כמובן .. ::))

אפשר לנעול ותודה לכולם ;)

פורסם

אם זה עדיין רלוונטי -- מכיוון שאתה מיואש מהכרטיס שלך, אני אצי לך משהו מעט רדיקלי --

תנסה לפתוח את המתאם הזה בעדינות ותצלם את תוכנו באיכות טובה. לפי הצילום יהיה ניתן לדעת באיזה CHIPSET נעשה שימוש במתאם ולבדוק האם יש לן DRIVER ל-WINDOWS 7 גם ב-64 ביט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים