עבור לתוכן

בעיות חיבור באינטרנט אלחוטי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

במקרה כזה שאתה מצליח לזהות את הרשת אבל לא להתחבר וזה מנסה להתחבר ומשחק כזהזה משתי סיבות, אחת הוא שם חסימה של ACCESS CONTROL שבעצם מתבססת ע"פ הכתובת MAC. דבר שני קליטה נמוכה מידי.

לגביי דרייברים אין קשר, וסתם לידע כללי מה שעובד בVISTA 99% יעבוד ב7.

שוב אני ממליץ לך ללכת אליו ולראות מה ההגדרות אצלו בנתב, אגב האם אתה מצליח להתחבר עם פלאפון? זה נורא יעזור אם תעשה בדיקה אם אתה מצליח להתחבר או לא.

כבר ציינתי שאני כן מצליח להתחבר עם WIFI

פורסם

אם ככה "הבעייה" היא אצל השכן שלך שכן הוא הגדיר אבטחת ACCESS CONTROL, תדאג שיתן לך גם הרשאה שכתובת MAC של הכרטיס רשת האלחוטי שלך.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהבאתי מחשב נייד והוא התחבר בלי בעיות.

יכול להיות שזה קשור צפציפית למחשב הנייח?

פורסם

אתה נורא לא עקבי, אמרת שנסית עם פלאפון להיכנס ולא הצלחת ועכשיו אתה מצליח עם נייד? אז זה אומר שהקליטה שלך לא טובה נקודה.

פורסם
  • מחבר

אתה נורא לא עקבי, אמרת שנסית עם פלאפון להיכנס ולא הצלחת ועכשיו אתה מצליח עם נייד? אז זה אומר שהקליטה שלך לא טובה נקודה.

אמרתי שניסיתי להתחבר עם הפלאפון וכן הצלחתי. עכשיו ניסיתי להתחבר עם מחשב נייד וגם הוא מצא את הרשת.

ניסיתי להחליף את המיקום של האנטנה בחדר וזה גם לא עזר, ניסיתי גם להחליף את המיקום של הכרטיס בSLOT PCI וזה גם לא עזר ממש.

דיברתי עם השכן והוא אמר לי שלא היו שינויים בכלל בהגדרות של הנתב או של המיקום שלו.

פורסם

אכן אם הצלחת להיכנס עם הפלאפון או המחשב הנייד סימן שמשהו בכרטיס רשת האלחוטי שלך לא בסדר, מה שאני יכול להמליץ לך זה שתקנה כרטיס רשת אלחוטי עם תווך גדול יותר, אבל לפני כן הייתי איכשהו מנסה לבדוק את הכרטיס רשת במחשב אחר לראות אם זה באמת הכרטיס רשת או שאולי זה המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

אכן אם הצלחת להיכנס עם הפלאפון או המחשב הנייד סימן שמשהו בכרטיס רשת האלחוטי שלך לא בסדר, מה שאני יכול להמליץ לך זה שתקנה כרטיס רשת אלחוטי עם תווך גדול יותר, אבל לפני כן הייתי איכשהו מנסה לבדוק את הכרטיס רשת במחשב אחר לראות אם זה באמת הכרטיס רשת או שאולי זה המחשב שלך.

הצלחתי להתחבר ובדקתי באפשרויות של הראוטר אם ישנה איזו שהיא חסימה ולפי מה שבדקתי אין כלום.

בכל מקרה הבעייה היא שאני אמור למקם את האנטנה במקום צפציפי ואיך שהיא זזה טיפה לכיוון כלשהו זה מאבד קשר.

יש אוליי דרך להגדיל את הטווח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים