עבור לתוכן

בעיות חיבור באינטרנט אלחוטי

Featured Replies

פורסם

אני מקבל אינטרנט אלחוטי בהסכמה מהשכן

במחשב שלי מותקן כרטיס רשת של edimax דגם EW-7128g

בימים הראשונים של החיבור לא היו בעיות כלל, האינטרנט היה בסדר גמור וכבר בהפעלת המחשב הוא היה מתחבר.

בימים האחרונים כשאני מפעיל את המחשב זה מראה לי X אדום בשורת ההתחל על הסמל של החיבור לאינטרנט ולא מוצא שום רשת.

רק אחרי איזה שעה זה מתחיל לזהות רשתות וגם לפעמים כשזה כבר מוצא את הרשת זה נותן לי סימן קריאה בצבע צהוב על הסמל של הרשת.

יש גם הרבה ניתוקים כשלבסוף אני מצליח להתחבר.

פעם אחת זה גם הראה לי הודעה של משהו בקשר ל IP.

בכל אופן אני מקווה שיש פיתרון לזה ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

פורסם
  • מחבר

הקפצה!

פורסם

הרבה פעמים לעשות לכרטיס DISABLE ואז ENABLE יכול לפתור את הבעיה,תן לו את הזמן על תלחץ עליו להתחבר שוב ושוב, זה דלת לבעיות הנ"ל.

בנוסף תעשה שהחיבור לSSID שלו יהיה מועדף וגם שינסה להתחבר אליו אפילו שהוא לא משדר את הSSID שלו. והמלצה שלי תקבע IP סטטי בכרטיס רשת האלחוטי שלך.

פורסם
  • מחבר

הרבה פעמים לעשות לכרטיס DISABLE ואז ENABLE יכול לפתור את הבעיה,תן לו את הזמן על תלחץ עליו להתחבר שוב ושוב, זה דלת לבעיות הנ"ל.

בנוסף תעשה שהחיבור לSSID שלו יהיה מועדף וגם שינסה להתחבר אליו אפילו שהוא לא משדר את הSSID שלו. והמלצה שלי תקבע IP סטטי בכרטיס רשת האלחוטי שלך.

ניסיתי את כל מה שאמרת.

איך אני קובע IP סטטי לכרטיס רשת שלי?

אולי יש משהו שאני יכול לעשות בדף של הראוטר(כשזה כן מתחבר)?

פורסם

איפי סטטי: אתה נכנס להגדרות רשת איפה שאתה רואה את LOCAL AREA CONNECTION ואז אתה צריך להיכנס למאפיינים שלו ולבחור בTCP/IP אם זה VISTA/7 אז IP v4

ושם להקצות לו אייפי שהוא בטווח של הנתב סאבנט מאסק תמיד יתמלא אוטומטי והדיפולט גטאוואי זה האיפי של הנתב עצמו.

ואם זה לא עובד סימן שהוא כנראה הזיז את הנתב או שם משהו ליידו שגורם לו להפרעות בתקשורת ולפעמים משדר טוב ולפעמים לא.

פורסם
  • מחבר

איפי סטטי: אתה נכנס להגדרות רשת איפה שאתה רואה את LOCAL AREA CONNECTION ואז אתה צריך להיכנס למאפיינים שלו ולבחור בTCP/IP אם זה VISTA/7 אז IP v4

ושם להקצות לו אייפי שהוא בטווח של הנתב סאבנט מאסק תמיד יתמלא אוטומטי והדיפולט גטאוואי זה האיפי של הנתב עצמו.

ואם זה לא עובד סימן שהוא כנראה הזיז את הנתב או שם משהו ליידו שגורם לו להפרעות בתקשורת ולפעמים משדר טוב ולפעמים לא.

"שם להקצות לו אייפי שהוא בטווח של הנתב סאבנט מאסק תמיד יתמלא אוטומטי והדיפולט גטאוואי זה האיפי של הנתב עצמו." - זה לא אומר לי כלום :P

אתה יכול יותר לפרט כי זה קצת בעייתי להבנה פה... ואני על WIN7.

פורסם

דבר ראשון תכנס למרכז רשת

ואז תכנס למסך בו אתה רואה את החיבורי רשת שלך/כרטיסי רשת:

69639673.jpg

אז אחרי שהתחברת אליו(שכן)ואתה מחובר ואתה באינטרנט תלחץ פעמיים על הכרטיס רשת האלחוטי, אתה תגיע למסך הבא ושם תלחץ על DETAILS:

53996759.jpg

מה שאתה רואה במספור 1-3 תרשום אותם בצד:

99900908.jpg

עכשיו תסגור את החלון הנ"ל ותכנס למאפיינים של הכרטיס רשת:

72857970.jpg

שם תבחר כמו בתמונה לחיצה כפולה:

11366299.jpg

ושם תמלא את לפי המספרים שרשמת לפני כן 1-1, 2-2 וכו'.

96902544.jpg

שוב תזכורת: אתה חייב לעשות זאת רק אחרי שאתה מחובר אל השכן שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. הבעיה היא שצריך להתחבר קודם וזה כבר יומיים לא מצליח להתחבר.

יש לך מושג אולי מה עוד יכולה להיות הבעיה?

ביום שקניתי זה עבד מעולה, אפילו בערך 3-4 ימים אחרי הקניה.

ואז זה התחיל לעשות בעיות.

פורסם

אתה מצליח לקלוט אותו?

פורסם
  • מחבר

לפעמים כשהמחשב נדלק זה מנסה למצוא את הרשתות האלחוטיות, אבל אחרי 10 שניות יש לי כבר X אדום על זה.

אני מנסה שעות להתחבר ולעשות RESCAN בלוח בקרה של EDIMAX אבל זה לא עובד.

פורסם

בעצם מה שאתה אומר הוא שאתה עושה RESCAN והוא לא מוצא אותו? אם ככה משהו בקליטה מפריע או השתנה או שהוא בכלל הפסיק לשדר אותו. תלך אליו ותראה מה קורה בהגדרות שלו כי זה כבר לא קשור אלייך אלא אליו, כי אם אתה לא קולט אותו אז לא משנה מה תעשה גם שמניות באוויר לא יעזרו לך, תבדוק מה קורה אצלו.

אתה צריך להגיע למצב שאתה קולט אותו.

פורסם
  • מחבר

אולי לשנות את המיקום של האנטנה אצלי?

איפה הכי טוב לשים אותה?[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 20:36:09

יכול להיות שהבעייה היא בעייה בכרטיס רשת?
פורסם

הקטע של האנטנה זה בקושי משנה אלא אם כן הקליטה משחקת בין קליטה של כמה אחוזים בודדים לבין כמה עשרות אחוזים תשים איפה שאתה מקבל קליטה הכי טובה, בדר"כ עדיף שזה יהיה כמה שיותר קרוב לנתב ומשהו שיכול לעזור הוא אם תשים את האנטנה קרובה למתכת לפעמים זה עוזר בקליטה.

בעייה בכרטיס רשת?

אני ממש בספק, אני דיי בטוח שזה קשור לנתב שלו שהוא שינה משהו שגרם לכך. ואני מקדים תרופה למכה ואומר שאנטנה אחרת לא תשפר לך את הקליטה ואם כן זה ממש בקטנה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה קשור איכשהו להתנגשות כתובות ip?

זה רשם לי פעם אחת את ההודעה הזאת

עריכה:

הצלחתי להגיע למצב שכשאני משנה את המיקום של האנטנה אני מצליח לזהות את הרשת, אבל זה לא מצליח להתחבר.

במחשב נייד הרשת נמצאה וגם בפלאפון דרך הWIFI.

מצאתי דרך EVEREST שזה קשור איכשהו לRalink RT2561 - אולי צריך להוריד גם את הדרייבר הזה?, אם כן אז מצאתי רק לויסטה זה יעבוד גם ב7?

פורסם

במקרה כזה שאתה מצליח לזהות את הרשת אבל לא להתחבר וזה מנסה להתחבר ומשחק כזהזה משתי סיבות, אחת הוא שם חסימה של ACCESS CONTROL שבעצם מתבססת ע"פ הכתובת MAC. דבר שני קליטה נמוכה מידי.

לגביי דרייברים אין קשר, וסתם לידע כללי מה שעובד בVISTA 99% יעבוד ב7.

שוב אני ממליץ לך ללכת אליו ולראות מה ההגדרות אצלו בנתב, אגב האם אתה מצליח להתחבר עם פלאפון? זה נורא יעזור אם תעשה בדיקה אם אתה מצליח להתחבר או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים