פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים שלום לכולם וחג שמח!הבעיה היא שכל הזמן המחשב עושה קולות של טיק טיק טיק ככה כמה שניות באותו זמן המחשב נתקע שמתי לב שזה חוזר באופן קבוע בהדלקת המחשב במסך WELCOME וגם כשחיפשתי עידכונים זה עשה את הטיקים ותוקע את המחשב ויש תמיד שגיאה של העידכונים ואין אפשרות למצוא עידכונים.בבקשה תעזרו לי!!
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים עושה רושם שיש בעיה עם הדיסק הקשיח. תכנס למאפיינים של הדיסק ותבחר לבצע בדיקת דיסק מלאה - CHKDSK. אבל אתה לא משתמש מנוסה ולכן אני מציע שתשקול לנצל אחריות
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים יתכן שהבעיה בתוכנה או באיך שכמה קבצים כתובים לדיסקתעתיק את הקבצים החשובים שלך למקום אחרתעשה בדיקת בד סקטורים badblocks. אם הוא מצא שיש כאלה (גם אם ממש קצת) - הדיסק הולך להידפק בקרובתעשה defrag כדיי לסדר מחדש את הקבצים בדיסקניתן לבדוק דיסקים (SMART) אם תוכנה מתאימה - אבל הבדיקה הזאת יוצאת לא נכונה לעיתים דיי קרובות
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר עשיתי את הבדיקה זה מצא שתיי קבצים כתב משה עם REPLACED אבל הבעיה נמשכה..ומה זאת אומרת defrag ?
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים בסיכום של בדיקת bad blocks הוא מצא שיש בדיסק bad blocks ? (כלומר - נזק ממשי 'בחומרה' בכונ הקשיח)אם כן - הכונן הולך למות בקרוב מאוד וכדאי שתעתיק ממנו את הכול לכונן חדש וכמה שפחות תפעיל ותכבה את הכונן הזה עד אז. אל תנסה defrag בכונן כזהאם לא - הכונן תקין ואתה יכול לנסות defrag כדיי לסדר מחדש את הקבציםתסגור תוכנות + תבטל תוכנות רקע (אנטיוירוס ופיירוול וכדומה) + תתנתק מהאינטרנט ואז תיכנס למחשב שלי (קליק ימני) - ניהול - כוננים קשיחים - C:/ - defrag
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים נראה לא טובתעביר את כל הדברים שלך לדיסק אחר ותריץ תוכנה שבודקת 'את זה' (כמו e2fsprogs badblocks) ולא chkdsk שהוא יותר בדיקת מערכת הקבצים (ה NTFS) ופחות בדיקה של הכונן עצמו
פורסם 2009 בדצמבר 1315 שנים windows replaced bad clustersכלומר - הקובץ היה נמצא באיזור של bad clusters והוינדוס העביר אותו למקום חדש בדיסקכלומר - בדיסק יש bad clusters (אם לזה התכוון הוינדוס)בדיסק תקין אין bad clusters בכלל (יותר נכון - יתכן שיש אבל מערכת בתוך ההרד דיסק מתמודדת איתם כך שמערכת ההפעלה לא תראה אותם). אם יש כאלה שמערכת ההפעלה יודעת אליהם - זה בדרך כלל אומר שהדיסק עומד להידפק בקרוב (כלומר - הנזק בתוך ההרד דיסק גדול מדיי והמערכת הפנימית כבר לא יכולה להתמודד איתו)
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים תעיף מהמחשב את הדברים החשובים שלך לכונן USB - כך שאם ההרד דיסק ימות לא תאבד כלוםתריץ כלי שבודק bad blocks - לא chkdsk אלא כלי שממש מיועד לבדיקה הזאת ועושה אותה טובאם יש bad blocks - תחליף את ההרד דיסקאם לא - תפרמט ותתקין מחדש אבל תהיה רגיש אם מה שקורה בדיסק הזה ותבדוק שוב אם הוא עושה בעיות
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר אני לא מצאתי שום דבר שבודק בד סקטורים.. יש לך אולי איזה כלי לבדיקה.?ובקשר לבדיקת לפי יצרן אין שם באמצאי אחסון יש לי דיסק קשיח SUAMSUNG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.