עבור לתוכן

בעייה במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

הבעיה היא שכל הזמן המחשב עושה קולות של טיק טיק טיק ככה כמה שניות באותו זמן המחשב נתקע שמתי לב שזה חוזר באופן קבוע בהדלקת המחשב במסך WELCOME וגם כשחיפשתי עידכונים זה עשה את הטיקים ותוקע את המחשב ויש תמיד שגיאה של העידכונים ואין אפשרות למצוא עידכונים.

בבקשה תעזרו לי!!

פורסם

עושה רושם שיש בעיה עם הדיסק הקשיח.

תכנס למאפיינים של הדיסק ותבחר לבצע בדיקת דיסק מלאה - CHKDSK.

אבל אתה לא משתמש מנוסה ולכן אני מציע שתשקול לנצל אחריות

פורסם
  • מחבר

עשיתי את הבדיקה הזאת וזה לא עזר בכלום..

פורסם

יתכן שהבעיה בתוכנה או באיך שכמה קבצים כתובים לדיסק

תעתיק את הקבצים החשובים שלך למקום אחר

תעשה בדיקת בד סקטורים badblocks. אם הוא מצא שיש כאלה (גם אם ממש קצת) - הדיסק הולך להידפק בקרוב

תעשה defrag כדיי לסדר מחדש את הקבצים בדיסק

ניתן לבדוק דיסקים (SMART) אם תוכנה מתאימה - אבל הבדיקה הזאת יוצאת לא נכונה לעיתים דיי קרובות

פורסם
  • מחבר

עשיתי את הבדיקה זה מצא שתיי קבצים כתב משה עם REPLACED אבל הבעיה נמשכה..

ומה זאת אומרת defrag ?

פורסם

בסיכום של בדיקת bad blocks הוא מצא שיש בדיסק bad blocks ? (כלומר - נזק ממשי 'בחומרה' בכונ הקשיח)

אם כן - הכונן הולך למות בקרוב מאוד וכדאי שתעתיק ממנו את הכול לכונן חדש וכמה שפחות תפעיל ותכבה את הכונן הזה עד אז. אל תנסה defrag בכונן כזה

אם לא - הכונן תקין ואתה יכול לנסות defrag כדיי לסדר מחדש את הקבצים

תסגור תוכנות + תבטל תוכנות רקע (אנטיוירוס ופיירוול וכדומה) + תתנתק מהאינטרנט ואז תיכנס למחשב שלי (קליק ימני) - ניהול - כוננים קשיחים - C:/ - defrag

פורסם
  • מחבר

1260657216.jpg

צילמתי..

פורסם

נראה לא טוב

תעביר את כל הדברים שלך לדיסק אחר ותריץ תוכנה שבודקת 'את זה' (כמו e2fsprogs badblocks) ולא chkdsk שהוא יותר בדיקת מערכת הקבצים (ה NTFS) ופחות בדיקה של הכונן עצמו

פורסם

למה לא נראה לא טוב ? וינדוס מתקנת את הדרוש תיקון . ויש מצב שהבעיה נפתרה

פורסם
  • מחבר

כן נראה לי הבעיה נפתרה! תודה על העזרה!!!!!!

פורסם

windows replaced bad clusters

כלומר - הקובץ היה נמצא באיזור של bad clusters והוינדוס העביר אותו למקום חדש בדיסק

כלומר - בדיסק יש bad clusters (אם לזה התכוון הוינדוס)

בדיסק תקין אין bad clusters בכלל (יותר נכון - יתכן שיש אבל מערכת בתוך ההרד דיסק מתמודדת איתם כך שמערכת ההפעלה לא תראה אותם). אם יש כאלה שמערכת ההפעלה יודעת אליהם - זה בדרך כלל אומר שהדיסק עומד להידפק בקרוב (כלומר - הנזק בתוך ההרד דיסק גדול מדיי והמערכת הפנימית כבר לא יכולה להתמודד איתו)

פורסם
  • מחבר

טעות שלי זה עדיין ממשיך.. מה אתם מציעים לעשות?

פורסם
  • מחבר

המחשב נדפק לגמרי.. התקיעות נמשכות הדפדפן אקספלורר כל הזמן נתקע...

פורסם

תעיף מהמחשב את הדברים החשובים שלך לכונן USB - כך שאם ההרד דיסק ימות לא תאבד כלום

תריץ כלי שבודק bad blocks - לא chkdsk אלא כלי שממש מיועד לבדיקה הזאת ועושה אותה טוב

אם יש bad blocks - תחליף את ההרד דיסק

אם לא - תפרמט ותתקין מחדש אבל תהיה רגיש אם מה שקורה בדיסק הזה ותבדוק שוב אם הוא עושה בעיות

פורסם
  • מחבר

אני לא מצאתי שום דבר שבודק בד סקטורים.. יש לך אולי איזה כלי לבדיקה.?

ובקשר לבדיקת לפי יצרן אין שם באמצאי אחסון יש לי דיסק קשיח SUAMSUNG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים