עבור לתוכן

בעיות בבזק בינלאומי למישהו?

Featured Replies

פורסם

אבל לי שום בעיה, פרסמתי את זה כי אני לא ידעתי איך לעזור אז אמרתי אולי אם אני יפרסם תוצאות שלי זה יעזור לך לגלות משהו

פורסם

שלום לכולם,

ביום שישי האחרון אותרה תקלה שגרמה לאיטיות בגלישה, בעיקר באתרים בחו"ל.

התקלה נפתרה עוד באותו היום ומאז לא ידוע לנו על תקלה גורפת.

במידה ואתם עדיין חווים תקלות בגלישה אנא פנו

אלי בהודעה פרטית או במייל online@bezeqint.net

בצירוף שם מלא, מס' טלפון, מס' ת.ז של בעל המנוי ושעות נוחות לחזרה,

ואדאג שהנושא יועבר לטיפול ע"י הגורם הרלוונטי.

המשך גלישה מהנה,

לוטם נציגת בזק בינלאומי.

תודה.

זה נהדר שאת פה. בהחלט קניתם אותי במהלך הזה.

פורסם

טוב לאחר ששלחתי מייל לכתובת שהנציגה רשמה כאן עכשיו קיבלתי טלפון מנציג שירות בכיר.

לאחר בדיקות איתו גם עם המודם וגם עם הנתב הצלחתי לקבל אישור על פורטים פתוחים ומהירות מעבר לסבירה עוד פעם בטורנטים (188-191 על חיבור של 1.5).

האתרים מחו"ל נפתחים במהירות סבירה (עדיין מורגשת איטיות קלה ביחס למהירות לפני התקלה בסופ"ש).

הוא הסביר שהם פתרו את התקלה שהייתה בגישור וחלוקת העומסים ברחבי הארץ ושהם הוסיפו קווים חדשים מפני קווים ישנים בעיתיים.

באתר שבו השתמשתי אתמול לבדיקה של פורטים שהיו סגורים כעת קיבלתי תשובה חיובית:

Success: I can see your service on x.x.x.x on port (yyyyy)

Your ISP is not blocking port yyyyy

אפשר להגיד שהבעיה נפתרה ב95%.

הנציג הוכיח שהוא אכן בכיר והראה שהוא יודע על מה הוא מדבר ועל כן יכל לעזור לי בכל השאלות ובכל התקלות שהיו לי.

הוא דיבר איתי באותו מישור והבנו אחד את השני כמו שצריך, כל הכבוד לבזק בינלאומי שיש להם גם תומכים כאלו!

פורסם

עדכון:

נכון ליום ראשון ה20 הפורטים שוב סגורים לאחר שלא נעשה שום שינוי מהצד שלי

ללא אפשרות לפתוח אותם.

ההורדות איטיות נורא אני מסומן בתוכנות שונות כ FIREWALLED, LOWID וכו'.

אתרים בחול נפתחים לאט שוב ובפורומים אחרים קראתי שנחסמת להם האפשרות להוריד קבצי טורנט באופן ספציפי

בציטוט: "כשאני אומר חוסמים, זה אומר שהם מגבילים הורדות כשבסוף הלינק כתוב .torrent. ההורדה של כמה ה-kb האלה נכשלת עם "Timed out"..... בדקתי את זה גם ע"י העלאת קובץ test.torrent לשרת HTTP שלי. ניסיתי להוריד אותו- נכשל. שיניתי לו את השם ל-test.mp3 (אותו קובץ בדיוק!)- הוריד יופי."

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים