עבור לתוכן

דיסקים קשיחים חיצונים של TREKSTOR, Verbatim,Transcend ,אפשר קצת מידע וסברים ...

Featured Replies

פורסם

שלום כיוון שאני רוצה להרחיב את הידע בתחום דיסקים הקשיחים מסיבותי האישיים , הייתי רוצה לשמוע הסברים ,דעות על החברות הנ"ל ביחס ל דיסקים הקשיחים המוכרים יותר בשוק שהם WD,SEAGATE ו- SAMSUNG הידועים כטובים .מעניינת אותי עיקר ההתייסות לגבי- TREKSTOR איך החברה נחשבת כמותג , ביצועים ,אמינות ,

אחריות וכו לעומת המותגים המוכרים שהזכרתי .

תודה מראש לעוזרים,

פורסם

החברות הנ"ל לא מייצרות כוננים קשיחים. הן עושות שימוש בכוננים של WD/Seagate/Samsung/Toshiba..

פורסם

תחת השם של עצמן?

המצחיק הוא שהם זולים יותר, כוננים של VERBATIM ממש זולים ממה שיצא לי לראות

פורסם
  • מחבר

החברות הנ"ל לא מייצרות כוננים קשיחים. הן עושות שימוש בכוננים של WD/Seagate/Samsung/Toshiba..

אפשר קצת להרחיב ,כלומר כיצד זה מתבטא השימוש בכוננים ... TREKSTOR למשל באיזה חברה היא משתמשת ? - מה זה אומר לגבי אמינותה ? וכו

פורסם

אי אפשר לדעת מראש איזה כונן יהיה בפנים. החברות לא מפרסמות מידע שכזה.

אם הכונן ברשותך אז יש סיכוי שתוכנה כמו HDTune תזהה את הכונן שבפנים.. ואם לא אז הדרך היחידה היא לפתוח את המארז ולהציץ בפנים (מבטל את האחריות).

וגם אם יודעים- אז כל עוד שזה לא מהסדרה הדפוקה של סיגייט - אין שום בעיית אמינות, כל כונן שיהיה.

פורסם
  • מחבר

וידוע לך מדוע ה VERBATIM זולים משמעותית מהמותגים האחרים אפילו מאילו כמו TREKSTOR והאלו שעושות שימוש בכוננים האחרים?

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שאני מקפיץ שרשור ישן, פשוט חבל לפתוח חדש...

אני אשמח לדעת באיזה דיסקים TREKSTON משתמשים והאם יש מניעה מהחברה הנ"ל מסיבה כלשהי...

תודה.

פורסם

תפתח דיון חדש.. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים