פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים יש לי כמה תופעות מוזרות שהתחילו היום, אני חושב שכולן קשוורת ללוח אם (intel pearl creek):- האינטנט מתנתק כל שעה- מה שמחזיר אותו זה ניתוק וחיבור של הכבל רשת או disable \ enable לכרטיס רשת.- השעון כל פעם קופץ לשעות מוזרות, וגם אחרי שאני מכוון אותו ידנית חזרה, גם הוא פעם בשעה בערך משתבש.- כרטיס קול usb מפסיק להגיב עד לניתוק \ חיבור מחדש.לדעתי כל אילה קשורים ללוח אם. יש סיכוי שמדובר בבעיה בוינדוס?יש לי windows 7 rtm. ריסטרטים ועדכוני דרייבירם לא עזרו.
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים לדעתי אתה צודק . הייתי מחליף בטריה של הביוס לנסיון תנקה אבק היטב ותבדוק ויזואלית שהכל נראה תקין , שהכבלים מחוברים היטב , והשמתחים של הספק תקינים. אם יהיה צורך אז תנתק כל מה שלא הכרחי באופן הכי בסיסי ותבדוק אם הבעיה עדיין קיימת .
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר אני אנסה, בכל מקרה, הבנתי מה קרה לשעון. זה הדבר הכי מוזר שאי פעם ראיתי! הוא לא מצליח לעבור שעה - כל פעם שהיא נגמרת, הוא מאפס את הדקות ונשאר באותה שעה. weird shit
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.