פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים שלום לכולםיש לי 2 רשתות אחת פרטית (VPN) ואחת של אינטרנטאני רוצה להשתמש במחשב אחד בשני הרשתות בו זמניתמה שאני עשיתי חיברתי כל רשת למחשב אחד ב2 כרטיסי רשת שונים.הבעיה שזה לא עובד טוב, בכל רגע נכון רק אחד מבניהם יכול לעבוד.זה או שהאינטרנט עובד או שהVPN עובד, אבל לא שניהם ביחד.אני שמתי לב לבעיה שאם אני עושה פינג לרשת אחת חלק מכתובות עובדים וחלק לא (כאשר שניהם מחוברים).ממה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 22:43:33אני רק רוצה לציין שאמרו לי לקחת ראוטר נוסף לחבר את 2 הרשתות אליו וליצור טבלת הפניהאבל משהו יודע איך עושים את זה?משהו יודע איזה סוג של ראוטר צריך?בבקשה תעזרו ליתודה מראש
פורסם 2009 בדצמבר 1116 שנים מחבר החיבור VPN חיבור ישיר לחברה שאני עובד איתה היא מפעילה תכנה שיש בה מאגר מידעהVPN מחובר ע"י ראוטר VPN של CISCO ודרך SWICH, ומשם למחשב שלי.[br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 07:15:56רק להסביר כמות המחשבים שמחוברים זה מחשב בודד למרות שזה נשמע כאילו מחוברים פה כמות של מחשביםדברתי עם החברה של התכנה שאיתה אני עובד עם הVPN בקשתי לבדוק איתם פינגים לאחר שאני מתחבר לאינטרנט, וראיתי שלדוגמה X.X.200.X לא עובדיםוכל השאר עובדים ברגע שאני מתחבר לאינרטנט.ואז הם הסבירו לי שאם אני רוצה להיות גם מחובר לאינטרנט וגם לשרת VPN בו זמנית, אני צריך לחבר עוד ראוטר ולעשות טבלת הפנייה בין שניהם.
פורסם 2009 בדצמבר 1116 שנים האמת הם צודקים כי כל מה שניתן לעשות עם Windows זה רק לעבוד עם static routing כמערכת מהקופסא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.