עבור לתוכן

Dead Space 2 -ישוחרר ב 2010

Featured Replies

פורסם

נצפה בקוצר רוח

אני רק מקווה שהאקשן שהמפתחים רוצים להוסיף לא יהרוס את המשחק... בידיוק כמו הורדת מעטה הסודיות והמסתוריות מאייזיק.

פורסם

נצפה בקוצר רוח

אני רק מקווה שהאקשן שהמפתחים רוצים להוסיף לא יהרוס את המשחק... בידיוק כמו הורדת מעטה הסודיות והמסתוריות מאייזיק.

הראשון היה בינוני + לא יותר.

פורסם

המשחק הראשון היה מושלם, ללא שום פגם. על בעיות שליטה מינוריות כגון רגישות העכבר ניתן להתגבר בקלות עם כמה שינויים בקובץ TXT.

הכול היה מעולה, העלילה המסתורית, הסאונד, הפיצ'רים החדשים, הגרפיקה, הביצועים, האורך... אחד המשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם מבחינתי.

מחכה בקוצר רוח לשני!

פורסם

האורך ? פחות מ10 שעות משחק זה מספיק ארוך לך ?

לראשון היה פוטנציאל להיות מצוין הבעיה שהוא היה קצר מידי והיו דברים שחוזרים על עצמם יותר מידי פעמים לאורך המשחק

ובגלל זה לדעתי יצא בסדר אבל לא יותר מזה ובטח לא הצדיק ציונים גבוהים שנתנו לו

פורסם

לבן אדם שלא אוהב להתחרפן כל כמה דקות אבל אוהב מתח DEAD SPACE הוא הפיתרון המושלם.

נקודה.

פורסם

לא זה לא הפתרון המושלם

הכי קרוב למושלם זה ריזידנט איוול -קוד וורוניקה אני מקווה שיום אחד יעשו לזה רימיק

פורסם

אני ניסיתי אות הראשון ולא הבנתי מה כל כך אהבו במשחק הזה. הוא נחמד ועובד טוב אבל לא כל כך מעניין, לפחות לדעתי. אחרי פחות משעה לא יכולי יותרלשחק בו (לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות מפחיד, אם זה נכון אז בקטע הזה הוא מאוד נכשל).

בכל מקרה טוב ליראות ש EA מקדם IP חדש שלה, שיעשו אותו דבר עם שאר ה IP החדשים שלהם.

פורסם

לא.

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/deadspace?q=dead%20space

באופן תמוהה גרסת ה360 קיבלה 89 שלפי מה שהבנתי שהליטה שם יותר מסריחה, אז תסיק מסקנות בעצמך.

מה לא? :lol:

אתה תגיד לי מה דעתי על המשחק? חח :screwy:

ובטח ובטח לא אתרים שהאובייקטיביות שלהם בספק. :nixweiss:

פורסם

בכוונה לא הבאתי מאתר מסויים, הבאתי ממוצע של כל הציונים שהביאו לו מבקרים, עם זה קשה להתווכח, נכון שיש עניין של דעה אבל

אתה לא יכול להגיד שהוא היה בינוני, אתה יכול להגיד שלא אהבת אותו.

לא זה לא הפתרון המושלם

הכי קרוב למושלם זה ריזידנט איוול -קוד וורוניקה אני מקווה שיום אחד יעשו לזה רימיק

אם היו עוד מספיק אנשים שחושבים כמוך היו עושים, אבל לא, אנשים מחפשים המשכים למשחקים אחרים.

וגם לי קשה להבין איך אפשר להגיד שהוא משחק מפחיד, לא זוכר שקפצתי פעם אחת במשך כל המשחק.

פורסם

הגיבור הראשי במשחק הראשון מת כבר, על מה בדיוק הם יחפרו המשך?

פורסם

בכוונה לא הבאתי מאתר מסויים, הבאתי ממוצע של כל הציונים שהביאו לו מבקרים, עם זה קשה להתווכח, נכון שיש עניין של דעה אבל

אתה לא יכול להגיד שהוא היה בינוני, אתה יכול להגיד שלא אהבת אותו.

יש בעיה אם הביקורות ה"מקצועניות" היום ויש עוד יותר בעיה אם הממוצע

אתה יודע מה כולל הממוצע היום ? איזה 5 אתרים שיש להם 360 בשם ועוד בערך אותו מספר אתרים אם PS3 בשם או משהו בסגנון

בנוסף לזה עוד אתרים קטנים ולא מוכרים שקשה לדעת מי באמת עומד מאחורי האתרים

ושזה מגיע לאתרים הגדולים כמות הפרסומות שם חוגגת ככה שלא ברור מידת האוביקטיוויות שלהם

תראה יצא לי לשחק בהרבה משחקים שקיבלו ציון גבוה כולל DS שלדעתי וכניראה הרבה אחרים לא ראוים לציון

אבל בכל זאת יצא להם ממוצע גבוה

ולפני שתגיד טעם שונה במשחקים אז עובדות כמו אורך חיים או מחזור זה כבר לא טעם שונה אלה עובדה

DS עלה 60$ לבעלי הקונסולות שהוא יצא ו50$ לבעלי הPC אבל לא היה לו מולטי בכלל הוא היה ממוחזר והאורך חיים של פחות מ10 שעות

פורסם

Dead Space משחק מושלם. פשוט מושלם. 10 שעות משחק נראו כמו 30 כי פשוט לא הייתי מסוגל לשחק במשחק יותר מחצי שעה כל פעם.

פורסם

הגיבור הראשי במשחק הראשון מת כבר, על מה בדיוק הם יחפרו המשך?

מאיפה לקחת את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים