עבור לתוכן

TUNNGLE - רשת VPN חברתית חדשה !

Featured Replies

פורסם

תשכחו מ-Hamachi הבעייתי, כי Tunngle לא רואה אותו ממטר כשמדובר ב-LAN Gaming דרך האינטרנט.

לאחרונה נתקלתי בתוכנה הגאונית הזאת, כאשר הייתרון המשמעותי שלה הוא שהיא עובדת בכל המשחקים,

על כל מערכות ההפעלה וללא הגדרות מיותרות... הכל עובד... תמיד ! (כמובן שצריכים לתאם גרסאות משחק\פאצ'ים כרגיל)

בדומה ל-hamachi, גם זאת יוצרת התקן רשת חדש עם IP ייחודי, אולם אופן השימוש בה שונה:

לא ניתן ליצור רשתות אישיות כרגע (בפיתוח), אלא לכל משחק שתומך LAN כבר קיימת רשת (אחת לפחות) של עד 255 משתמשים לרשת.

הרשתות מוצגות כחדרים (lobbies), בדומה ל-MIRC, ניתן לצ'וטט בחדרים השונים, כאשר כל מי שנמצא בחדר כבר מחובר ב-VPN.

בנוסף שמעתי גם על Garena, תוכנה דומה, אך הבנתי ש-Tunngle טובה יותר בכך שהיא תומכת\עובדת בהרבה יותר משחקים (רשימה ענקית)

* אפשר לשחק גם במשחקים שלא נמצאים ברשימה ע"י כניסה עם החברים שלכם לחדר רנדומאלי כלשהו

(רק שימו לב שישנם חדרים עם Class C emulator פעיל)

כרגע ישנם 353 חדרים\משחקים בדוקים.

הפיצ'רים של הגרסא הבסיסית (חינמית) כוללים:

* Own Tunngle-Community

* LAN function for all Network-Games and Programs

* Personal Tunngle nickname

* Highest possible gaming performance

* Integrated Messenger

* Chat function

* Network Search

* Network Browser

* C-Class Emulator

* Tunngle-Shares

* Dynamic Tunngle IP

* Mini-Firewall

* File transfer data compression

* Secure key transfer using RSA 2048bit

* Secure 256bit AES encryption

* Full skinable surface

הקהילה כרגע היא מאירופה בעיקר, אך מאחר ובדיוק שוחררה גירסאת ה-international עם ממשק אנגלי, היא צפוייה לגדול במהירות.

להורדה:

http://www.tunngle.net/downloads

* אפשר לצרף חברים למסנג'ר המובנה, למשל לארגן לנו איזו קהילת HWZone נחמדה שנוכל לתקשר דרכה.

תהנו :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד סינדרום! שוב שיחקת אותה!

אז זה יוכל לחפש לי חדרים למשחקים בלי שאני אצטרך לדעת איי פי מראש?

אני אבדוק את זה כשזה יהיה יציב ובאנגלית

פורסם
  • מחבר

כמובן, אין צורך להתעסק ב-IP. אגב, גרסאת ה-international שתשוחרר גם היא תחשב BETA, אבל זה לא ממש משנה.

פורסם

וואי זה נראה כל כך טוב שקשה לי להאמין שזה אמיתי

איפה הם היו עד היום?!

פורסם

אפשר קצת יותר פרטים על המושג "LAN Gaming" ומה אפשר לעשות עם זה בכללי

פורסם
  • מחבר

LAN = Local Area Network

התוכנה מדמה רשת ביתית\מקומית דרך האינטרנט, ז"א מאפשרת לך להתחבר עם משתמשים באנטרנט כאשר מבחינת מע' ההפעלה אתם

מחוברים ברשת מקומית. שימושים רלוונטים יהיו לדוגמא משחקים\תוכנות התומכים ברשת ביתית בלבד (LAN) אך לא במשחק דרך האינטרנט.

במשחק כזה אתה תוכל לשחק דרך האינטרנט בעזרת התוכנה. עוד דוגמא היא משחק התומך online רק בחיבור ישיר (לפי IP) ובנוסף תומך LAN - התוכנה פותחת בפניך קהילה שלמה למשחק "LAN" באנטרנט, ללא צורך בהתעסקות עם מספרי IP.

בכלליות, רוב המשחקים הכוללים אפשרות למשחק באינטרנט כוללים גם אפשרות למשחק LAN (שלרוב אינו כולל פרוצדורות רישום באנטרנט,

אך גם לא מאפשר גישה לשרתים יעודיים רשמיים של המשחק או לקהילתו, בהנחה שקיימים)

פורסם

בקיצור - גן עדן לשחקני מולטיפלייר פיראטיים

פורסם

לא בהכרח.

נשמע שיהיה אפשר לשם שינוי לשחק בVPN כמו שצריך :yelclap:

פורסם

אתה מתכוון לדבר הזה שמביא לך נייטרליות ברשת?

פורסם

אממ מה?

פורסם

לא כלום

התבלבלתי עם משהו אחר לרגע

פורסם

תודה רבה על השיתוף סינדרום.

מישהו כבר התקין וניסה?

פורסם
  • מחבר

זהו שוחררה הגרסא החדשה. התקנתי אותה ונראה שעובדת בסדר גמור לבינתיים.

את המסנג'ר המובנה לא סיימו לתרגם אז חלקו בגרמנית... ראיתי שאפשר לשתף קבצים דרכו.

נראה שבקרוב יהיה אפשר גם לפתוח רשתות עצמאית (יש כפתור create אבל לא עובד בגרסא הזאת)

25an23b.png[br]פורסם בתאריך: 12.12.2009 בשעה 03:02:49

לגבי משחקים של Games for Windows Live, צריך להעזר בתוכנה TeknoGods beta 13, זאת תומכת במשחקים הבאים:

Dawn of War II

Grand Theft Auto 4

Shadowrun

Battlestations Pacific

Halo2

Quantum of Solace

Hour of Victory

Universe At War: Earth Assault

Section 8

Red Faction: Guerilla

Resident Evil 5

Lost Planet Extreme Condition Colonies Edition

Colin McRae: Dirt 2

כאן יש לדוגמא מדריך איך לשחק DIRT 2 עם Tunngle ו-teknogods

מקודם ניסיתי עם כמה אנשים וזה עובד... זה קצת יותר מסובך מאשר משחקים רגילים שלא צריך להגדיר שום דבר מיוחד, אבל זה מה יש.

אני רק רוצה להבהיר כי זה לא תמיכה טכנית לפיראטים פה ואני מייעד את כל מה שאני רושם לשחקנים חוקיים שרכשו את המשחקים

ומעוניינים להתנסות ב-Tunngle.

פורסם

WOW...לא מאמין לאן הפורום הזה הגיע.

אנשים מקבלים אזהרות פה על חצי ממה שאתה מדבר, אתה אשכרה מסביר איך לשחק ברשת במשחקים פרוצים :smile1:

מי היה מאמין... הסברים מteknogods ב HWZONE :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים