פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים שלוםלפני יומיים שידרגתי מXP ל7הכל עבר חלקמשום מה הווינדוס 7 חוסם לי את הגישה להרדיסק הנייד שלי (WD MY BOOK PRO 500GB)בדיסק מנג'מנט רואים את ההרדיסק והוא מופיע בכחול וכתוב שהוא בריא ופועל, אבל כשאני מנסה להיכנס אליו הוא רושם לי ACCESS IS deniedניסיתי כבר הרבה דברים שום דבר לא עזר...אני אשמח לקבל עזרהתודה רבה
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים מחבר נראה לי שניסיתי באחד מהפתרונות שהציעו באינטרנטאבל אני לא בטוח שעשיתי את זה נכוןאני כן יודע שהיה רשום שיש לי FULL CONTROLLמה שגרם לי להבין שיש לי בעלותאתה יכול להדריך אותי בבקשה?
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים אני מדבר על ownership של כל הכונן וסימון של החלת ההגדרה לכל התת אובייקטים.
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים מחבר שאתה אומר את זה ככה, אז יש לי הרגשה שלא עשיתי את זהאין לי מושג איך...
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים http://www.blogsdna.com/2159/how-to-take-ownership-grant-permissions-to-access-files-folder-in-windows-7.htm
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים מחבר תודה רבה על העזרהעשיתי את כל מה שכתוב שםלקחתי בעלות, כולל על כל התתי מחלקות, יש לי FULL CONTROLLאבל לצערי עדיין הארדסיק שלי חסום[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 22:31:55האם יש משהו נוסף שאני יכול לנסות להתגבר על החסימה?
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים קרה לי גם עם דיסק פנימיהצלחתי אחרי כל מיני שילובים של הפתרונות שהביאו לך פה להציל חלק מהקבצים ברגע שתוכל להכנס לדיסקתעתיק את כל הקבצים למחשב (שירשו את ההרשאות מהמחשב כונן C) ואז תעתיק אותם חזרה להארד דיסק.תנסה להכנס כadministrator אם אתה לא נכנס דרכו(אני מתכוון האדמין של המחשב ולא יוזר אדמיני)
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים מחבר אני אכן נכנס בתור אדמינסטרטוראני יודע שיש לי את כל הקבצים על ההרדיסק אני רואה אותם בפרטישן מג'יק, וההרדיסק מתפקד.רק הגישה אליו חסומה.אם אני יעביר את כל הקבצים במחשב אחר יפרמט את ההרדיסק ויחזיר את הקבצים(חזרה להרדיסק) ויחזור למחשב שלי זה יעבוד?
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים אין שום סיבה שזה יקרה וההודעה מציינת על מגבלת הרשאות.ניסית לבדוק אותו במחשב אחר למשל?
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים מחבר עדיין לאהיום בערב אני יבדוק במחשב אחר עם ווינדוס 7אבל גם אם שם זה יעבוד, זה עדיין לא משנה את העובדה שאצלי זה חסום, מה גם שכבר לקחתי בעלות מלאה על ההרדיסק.כמו כן חשוב לציין שכול פעם שאני מדליק את ההרדיסק אז הוא מבקש לפרמט אותו.אז השאלה האם יש פתרון נוסף שאני צריך לנסות?או שפשוט לגבות את הקבצים במחשב אחר ואז לפרמט?
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים אתה יכול להעלות בבקשה צילום של הDISK MANAGMENT? אם ברצונך לחלץ את המידע ולפרמט אתה יכול להשתמש בLIVECD שלהפצת לינוקס כלשהיא (הם מתעלמות מנושא OWNERSHIP ומגבלות בNTFS), להעתיק את המידע למחשב,לפרמט את הדיסק החיצוני(תחת WINDOWS 7) ולהחזיר את המידע לדיסק החיצוני.
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים מחבר הבעיה נפתרה!הפתרונות שהציעו הם: לקחת בעלות על ההרדיסק, מה שעשתי, למרות שבהרשאות (שזה חלק נוסף בלקחת בעלות) היה לווינדוס ERROR והוא לא הצליח להעניק לי אותם.אחרי שהעתקתי את הERROR לגוגל מצאתי את הפתרוןדיי פשוטיש את הבר של הבטיחות (שווינדוס מקפיץ כל פעם שאתה מנסה להתקין תוכנה או כל דבר אחר) צריך להגיע להגדרות שלו ולהוריד אותו למינימום כך שאני מעניק לעצמך שליטה בהגדרות של ווינדוס.בתפריט START רושמים MSCONFIG - שם תחת לשונית TOOLS בחורים אתchange UAC settingsבפנים מורידים את הבר עד למטה, וכך יש לך שליטה מלאה.תודה רבה על העזרהמקווה שזה יעזור למישהו בהמשך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.