עבור לתוכן

המלצה לדיסק קשיח חדש

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי דיסק קשיח 250 GB של WD שהתמלא כולו. אני רוצה להוסיף עוד טרה. אז דבר ראשון אני צריך המלצה לדיסק קשיח בגודל טרה, איכותי, מהיר, אמין.

ודבר שני אני מעוניין בהסבר כיצד מוסיפים דיסק קשיח. האם צריכים לפרמט ולחלק מחדש? או שהדיסק החדש יתווסף ככונן נוסף במחשב של טרה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי ונגיד אני מוסיף דיסק קשיח של טרה.

אני יכול לחלק בצורה הזאת?

מחיצה 1: 200 ג'יגה ג'יגה מהדיסק החדש ל מערכת הפעלה

מחיצה 2: 800 ג'יגה מהדיסק החדש

מחיצה 3: 250 ג'יגה - הדיסק הישן שנשאר כמו שהוא רק בלי מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

השאלה איך אני עושה את זה, כי כרגע הדיסק של ה 250 מחולק ל 3 מחיצות. מה שאני רוצה זה להסיר ממנו את המערכת הפעלה, לאחד את כל המחיצות למחיצה אחת שתשמש למעשה כמחיצה מס' 3 במחשב. אז איך עושים את זה?

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות פשוט לשים את הדיסק קשיח החדש של הטרה במחשב, ולעבוד איתו כמחיצה נוספת של טרה במקום לפרמט ולחלק מחדש?

פורסם

אתה בעל החומרה. תבצע כל מניפולציה שאתה מעוניין.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני יכול לבצע מה שאני מעוניין, אני רק לא יודע איך.

פורסם
  • מחבר

אני בהחלט מעדיף לעשות זאת דרך הווינדוס עצמו ובלי תוכנה חיצונית. אשמח אם מישהו יסביר או יתן לינק למדריך. תודה.

פורסם

יש אפשרות פשוט לשים את הדיסק קשיח החדש של הטרה במחשב, ולעבוד איתו כמחיצה נוספת של טרה במקום לפרמט ולחלק מחדש?

בודאי.אתה לא חייב להתקין את המערכת ההפעלה על החדש.אם אתה רוצה פשוט תוספת מקום,תפרמט את הדיסק החדש אם חיבורו (כדי שתוכל להשתמש בו) וזהו.

פורסם
  • מחבר

בודאי.אתה לא חייב להתקין את המערכת ההפעלה על החדש.אם אתה רוצה פשוט תוספת מקום,תפרמט את הדיסק החדש אם חיבורו (כדי שתוכל להשתמש בו) וזהו.

זהו? זה כל מה שצריך לעשות, הוא פשוט יתווסף לי כמחיצה נוספת של טרה?

פורסם
  • מחבר

יאה, קודם כל הוא יתווסף כדיסק של טרה ( 931 מ"ב לייתר דיוק ).

אם אתה רוצה לחלק אותו מהחלונות, קליק ימני על מחשב שלי > ניהול>ניהול דיסקים

( או משהו בסגנון ) >קליק ימני על הדיסק החדש ושם תבחר כבר מה שמתאים לך. :silly:

מזמן לא כתבתי כל כך הרבה. ;D

בהצלחה.

:xyxthumbs:

מה הכוונה כדיסק? אתה מתכוון למחיצה? כמו שיש לי עכשיו C, D, E אז תתווסף לי עוד מחיצה שהיא הטרה?

פורסם
  • מחבר

::)

פורסם

מה הכוונה כדיסק? אתה מתכוון למחיצה? כמו שיש לי עכשיו C, D, E אז תתווסף לי עוד מחיצה שהיא הטרה?

כן.

פורסם
  • מחבר

אחלה, הבנתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים