פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים יש ברשותי דיסק קשיח 250 GB של WD שהתמלא כולו. אני רוצה להוסיף עוד טרה. אז דבר ראשון אני צריך המלצה לדיסק קשיח בגודל טרה, איכותי, מהיר, אמין.ודבר שני אני מעוניין בהסבר כיצד מוסיפים דיסק קשיח. האם צריכים לפרמט ולחלק מחדש? או שהדיסק החדש יתווסף ככונן נוסף במחשב של טרה?
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים מחבר אוקיי ונגיד אני מוסיף דיסק קשיח של טרה.אני יכול לחלק בצורה הזאת?מחיצה 1: 200 ג'יגה ג'יגה מהדיסק החדש ל מערכת הפעלהמחיצה 2: 800 ג'יגה מהדיסק החדשמחיצה 3: 250 ג'יגה - הדיסק הישן שנשאר כמו שהוא רק בלי מערכת ההפעלה.
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים מחבר השאלה איך אני עושה את זה, כי כרגע הדיסק של ה 250 מחולק ל 3 מחיצות. מה שאני רוצה זה להסיר ממנו את המערכת הפעלה, לאחד את כל המחיצות למחיצה אחת שתשמש למעשה כמחיצה מס' 3 במחשב. אז איך עושים את זה?
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים מחבר יש אפשרות פשוט לשים את הדיסק קשיח החדש של הטרה במחשב, ולעבוד איתו כמחיצה נוספת של טרה במקום לפרמט ולחלק מחדש?
פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים http://www.dedoimedo.com/computers/gparted.htmlאף פעם לא מאוחר ללמוד משהו מועיל.
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים מחבר אני בהחלט מעדיף לעשות זאת דרך הווינדוס עצמו ובלי תוכנה חיצונית. אשמח אם מישהו יסביר או יתן לינק למדריך. תודה.
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים יש אפשרות פשוט לשים את הדיסק קשיח החדש של הטרה במחשב, ולעבוד איתו כמחיצה נוספת של טרה במקום לפרמט ולחלק מחדש?בודאי.אתה לא חייב להתקין את המערכת ההפעלה על החדש.אם אתה רוצה פשוט תוספת מקום,תפרמט את הדיסק החדש אם חיבורו (כדי שתוכל להשתמש בו) וזהו.
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים מחבר בודאי.אתה לא חייב להתקין את המערכת ההפעלה על החדש.אם אתה רוצה פשוט תוספת מקום,תפרמט את הדיסק החדש אם חיבורו (כדי שתוכל להשתמש בו) וזהו.זהו? זה כל מה שצריך לעשות, הוא פשוט יתווסף לי כמחיצה נוספת של טרה?
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים מחבר יאה, קודם כל הוא יתווסף כדיסק של טרה ( 931 מ"ב לייתר דיוק ). אם אתה רוצה לחלק אותו מהחלונות, קליק ימני על מחשב שלי > ניהול>ניהול דיסקים ( או משהו בסגנון ) >קליק ימני על הדיסק החדש ושם תבחר כבר מה שמתאים לך. מזמן לא כתבתי כל כך הרבה. ;D בהצלחה. מה הכוונה כדיסק? אתה מתכוון למחיצה? כמו שיש לי עכשיו C, D, E אז תתווסף לי עוד מחיצה שהיא הטרה?
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים מה הכוונה כדיסק? אתה מתכוון למחיצה? כמו שיש לי עכשיו C, D, E אז תתווסף לי עוד מחיצה שהיא הטרה?כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.