עבור לתוכן

המחשב לא עולה - מבצע ריסטרטים

Featured Replies

פורסם

אין לי שמץ של מושג למה, אבל כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה.

אני מגיע עד לתפריט של safe mode, start windows normally וכו' כאשר כל בחירה באחת האופציות מובילה שוב לריסטרט.

אני לא יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית..

אני מנסה להכניס את הדיסק של XP ולהשתמש בRecovery console אבל הדיסק ישר מגיע לתפריט של הניהול מחיצות והתקנת הווינדוס ומדלג על השלב של ה-for installing windows xp press enter, press R for recovery וכו'..

מה עושים??

פורסם

כשאתה בוחר באופציה Last Known good configuration זה עדיין קורה?

יכול להיות שדיסק ההתקנה שברשותך הוא Unattended Installation , ולכן הוא מדלג על כל השלב הזה.

פורסם
  • מחבר

הכל עושה ריסטרט, כפי שאמרתי.

לפי התפריט BIOS הטמפ' במעבד נראת סבירה לחלוטין (39 מעלות).

אני תמיד יכול לנסות לפרמט אבל אני מעדיף שלא, יש לי חומר חשוב במחשב ואני מעדיף להמנע מפירמוט כרגע.

פורסם

1. נסה עם דיסק התקנה אחר (חשוב מאוד שהוא יהיה באותו גירסא כמו שמותקן אצלך במחשב שלך HOME/PRO ועם Service Pack תואם)

2. אתה יכול לגבות את המידע שנמצא על המחשב שלך בעזרת מע' הפעלה Live CD (תריץ על זה חיפוש בגוגל/בפורום) או ע"י התקנת הכונן פיזית במחשב אחר

והעתקת החומר אליו.

פורסם
  • מחבר

כן, זה בסדר, אני יודע איך לגבות אבל את הפירמוט אני לוקח בחשבון כפתרון אחרון, לא מזמן פירמטתי את המחשב מרצוני הטוב ואין לי כוח להתקין שוב את כל הדברים.. (;

וכן, אני מנסה להשיג דיסק נוסף של XP בבית בתקווה שממנו לא השמיטו חלקים.

בנתיים, אין איזה עוד דבר שאפשר לעשות?

אם רק יכולתי להגיע למצב safe mode ולסדר את מחשב ככה שאני גם אוכל לראות את השגיאה המדויקת..

פורסם
. נסה עם דיסק התקנה אחר (חשוב מאוד שהוא יהיה באותו גירסא כמו שמותקן אצלך במחשב שלך HOME/PRO ועם Service Pack תואם)

חייב לחלוק עליך. אם אתה רוצה רק recovery console תשיג דיסק התקנה של xp ,אפילו בסינית. לא משנה גם home או pro.

אחרי שהעלית את rc תריץ chkdsk /r ,חכה שעה וחצי לסיום, ומובטח לך שהכל יעבוד רגיל.(ואני מדגיש שאם לא תריץ את זה מ rc אלא live cd כלשהו, קרוב לודאי שזה לא יעבוד). לחלופין, אם יש לך erd תעלה את המחשב ממנו ותנסה לעשות ריסטרט, בכ 30 אחוז מהמקרים הנ"ל זה יבצע שחזור לקבצים הפגומים.

פורסם

לחץ על F8 בהדלקה ובתפריט בחר DISABLE AUTO RESTART...

הוא יעצר לך עם מסך כחול, צלם אותו והעלה לפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים