עבור לתוכן

התלבטות קלה........(מה לשדרג?)

אני מעוניין לשדרג חלק מהמחשב שלי מה כדאי? (מפרט למטה) 308 הצבעות

1. 1. אני מעוניין לשדרג חלק מהמחשב שלי מה כדאי? (מפרט למטה)

• לוח אם מעבד זיכרון
    • מארז וכמה מאוררים
    • כרטיס מסך
    • הרד דיסק (עוד אחד)
    • כרטיס קול
      0
    • מסך 19"
    • לחכות ולחסוך

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה באמת מה שאני נוה לכיוונו.......

כי אם אני משדרג נגיד את המעבד והלוח עכשיו אז אין לי מארז לשים את הלוח והמעבד הנוכחיים כי במחשב המשני זה מארז at

יש לך ספק די חלש בשביל מעבד AMD+איזה אוברקלוקינג נחמד. הפנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה זה עדיין מעבד חזק יחסית ואם תעבור ל-AMD תצטרך גם זיכרונות DDR שהם לא בדיוק זולים כרגע ואולי עדיף להמתין עם זה קצת.

האנרמקס מעולה, בתנאי שאתה לא הולך לטייל עם המחשב הזה (כבד וגדול מאד) ובתנאי שיש לך מקום להניח דבר כזה.

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי לא כדיי לך לשדרג את הלוח ואת המעבד, כי זה מצריך שידרוג של המארז וזיכרון, וזה מייקר את כול העסק.

כדיי לך לחקות קצת אין לך, שום סיבה לשדרג את המעבד והלוח.

וגם את הכרטיס עדיין מספק את הסחורה.

אז תחכה עוד איזה חצי שנה ותחסוך קצת כסף ואז תוכל כבר לקנות מחבחדש ושווה.

פורסם
  • מחבר

יש לי מקום.............

אני לא מטייל.............. ואם הייתי קונה מעבד לוח וזיכרון הייתי קונה באיזה בנדל אז זה היה יוצתא נורמלי

פורסם

יש לי מקום.............

אני לא מטייל.............. ואם הייתי קונה מעבד לוח וזיכרון הייתי קונה באיזה בנדל אז זה היה יוצתא נורמלי

הא. אז מכאן זאת כבר החלטה רק שלך... ;)

פורסם
  • מחבר

איפסתי את התוצאות כי הוספתי דברים חדשים

פורסם
  • מחבר

בבקשה כל מי שלא התביע מחדש אחרי שאיפסתי שיצביע שוב!

פורסם

[glow=red, 2, 300]אני יותר עובד מאשר משחק ובינתיים הוא מריץ מעולה[/glow]

אז אין שום סיבה שתשדרג!

פורסם
  • מחבר

בגלל זה יש אפשרויות אחרות! מסך מארז הרד דיסק שלא ימות לי סתם..........

פורסם

מאיזה סדרה הIBM שלך?

וגם אם יתפגר אז תקנה, אני חושב שכרגע כדאי לך לשים את הכסף באיזה תוכנית חסכון ולחכות.

פורסם

לדיסק קשיח יש אחריות לשלוש שנים לא ? אז אתה לא צריך לרוץ בפאניקה ולקנות עוד דיסק קשיח רק כי יש לך את ה-60GXP שהתפגר אצל כמה אנשים.

פורסם
  • מחבר

לדיסק קשיח יש אחריות לשלוש שנים לא ? אז אתה לא צריך לרוץ בפאניקה ולקנות עוד דיסק קשיח רק כי יש לך את ה-60GXP שהתפגר אצל כמה אנשים.

:lol: :lol: :lol: :lol:

בסדר אבל בכול מקרה............ מסך אולי?

וד"א למי ששאל קודם המעבד הוא סטפינג 6

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

בסדר אבל בכול מקרה............ מסך אולי?

וד"א למי ששאל קודם המעבד הוא סטפינג 6

או לחסוך או מארז...

גם לי יש את ה-60GXP ולא נתקלתי בשום בעיה איתו והמחשב פועל כל הזמן...

פורסם

עדיין לא מובן לי למה אתם יורדים כלכך חזק על IBM...

לי, לאחי הקטן ולאחי הגדול יש דיסקים שלהם (75GXP בגדלים של 30Gb, 30Gb ו- 45Gb בהתאמה) וכולם פועלים מצויין כבר יותר משנה.

הכל טוב לי איתם... כמובן שאני לא אקנה עוד פעם כאלו אבל זה עדיין לא אומר שצרכים להיות פרנואידים בקשר אילהם.

פורסם

לי, לאחי הקטן ולאחי הגדול יש דיסקים שלהם (75GXP בגדלים של 30Gb, 30Gb ו- 45Gb בהתאמה) וכולם פועלים מצויין כבר יותר משנה.

הכל טוב לי איתם... כמובן שאני לא יקנה עוד פעם כאלואבל זה עדיין לא אומר שצרכים להיות פרנואידים בקשר אילהם.

אתה דיי סוטר את עצמך. זה שאתה אומר את זה , זה אומר שאתה יודע שיום אחד הם יתפגרו לך ואתה מפחד להיכנס לזה שוב.

פורסם

הכל טוב לי איתם... כמובן שאני לא אקנה עוד פעם כאלו אבל זה עדיין לא אומר שצרכים להיות פרנואידים בקשר אילהם.

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים