עבור לתוכן

קיבלתי את המחשב מתיקון מTMS לאחר 5 חודשים,בעיה חדשה,קפיאות רדנומואליות+ארפיטקטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם >:(

אתמול, ב8 ל12 2009, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון.

המחשב שהה אצל FOXPC במשך חודש, והועבר לTMS, ואז המשבר הגדול ביניהם התרחש.

ככה התגלגלו העניינים, ולאחר 5 חודשים (חצי שנה !!! :bash:) קיבלתי את המחשב שלי.

הוספתי עוד 2006 ש"ח להחלפת כרטיסים מפני שTMS לא יכלה להשיג את הכרטיסים שלי (TWINTECH 9600GT XT) והם הוחלפו בGIGABYTE 9800GT עם קירור שווה ערך, בתוספת של 103 ש"ח לכל כרטיס.

המחשב שלי נשלח למסע הזה מפני שהכרטיס העליון הפיק רעש סטטי חזק שעובר דרך הראש (יש לי 2 כרטיסים)

קיבלתי אתמול את המחשב, חוץ מהרעש הוא היה בסדר, אז יש כמה סריטות על המארז כי המחשב נשלח לחיפה על ידי FOX בלי מארז, אבל לא נורא.

אבל זה לא חשוב כרגע :nono:

הפעלתי SIMS 3, המחשב קפא לאחר 20 דקות, לא נורא, הוא היה עושה את זה גם קודם במשחק הספציפי הזה.

בסדר, גלשתי לי באינטרנט, YNET, HWZONE וכדומה, ופתאום:

dscn0819n.jpg

זה לא קרה לפני שהמחשב נשלח? זה קרא רדנומאלי לגמריי, השארתי את המחשב לפעול לילה שלם לבדוק אם הבעייה מתרחשת סתם ככה, אבל היא מתרחשת מתי שמשתמשים במחשב.

חשבתי, נו טוב, חד פעמי לא?

לא! :facepalm: חזרתי הביתה מהלימודים, גלשתי מעט ובום עוד פעם:

ארפיטקטים ממרודים-כחולים מלווים בהבהובים וקיפאון, שום דבר לא שונה חוץ מהכרטיסים והם גם לא באוברקלוק.

למה זה יכול להיות קשור?! מה לשלוח את המחשב לעוד חצי שנה?!?! :nixweiss:

עזרה!!! :s05:

פורסם

קודם כל, רק כדי לשלול בעיות תוכנה שווה להריץ כמה תוכנות בדיקה, כמו MEMTEST ושאר ירקות מ HIREN'S

בדוק שהזיכרונות והכרטיסים יושבים כמו שצריך כולל הזיכרונות

פורסם
  • מחבר

קודם כל, רק כדי לשלול בעיות תוכנה שווה להריץ כמה תוכנות בדיקה, כמו MEMTEST ושאר ירקות מ HIREN'S

בדוק שהזיכרונות והכרטיסים יושבים כמו שצריך כולל הזיכרונות

הכל נמצא במקום ולא מצאתי שום שגיאות דרך תוכנות הבדיקה

פורסם

תריץ תוכנת ATITOOL או FURMARK ותראה אם יש שגיאות.

פורסם
  • מחבר

תריץ תוכנת ATITOOL או FURMARK ותראה אם יש שגיאות.

לא הבחנתי בשום אפיטקטים או קריסות.

זה ספונטני לגמריי :S

בעזרת הצילום המתועד הבאתי היום את המחשב לנתניה שם יטפלו בו (TMS), נקווה לטוב ואני מקווה שהוא יגיע מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים