עבור לתוכן

פלאפון מפרסמת את מחירי האייפון!

Featured Replies

פורסם

זה מובנה... אבל עם V אחד אתה בוחר אם זה "מובנה" ומוצג או לא... אותה בחירה כמו באייפון.

• תגובות 210
  • צפיות 18.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נו, זה חלק מהSENSE, התאמה ספציפית של HTC ׁ(שכרגע מונעת ממך שדרוג רשמי לגירסה 2 של אנדרואיד)

זה לא חלק ממערכת ההפעלה אנדרואיד.

פורסם

ו...? זהו?

אם יש לך אייפון ואתה מתכחש בצורה כזאת לחסרונות שלו אתה לא יותר מפאנבוי

אייפון הכי מתאים לך ולאנשים אחרים הוא לא מתאים בכלל זה לא הופך אותו למכשיר הסלולרי הכי טוב בשוק

פורסם

1.אין לי אייפון

2.אני לא מתכחש לחסרונות שלו, אני גם לא מתעלם מהיתרונות שלו

3.לא אמרתי מעולם שהוא הסלולרי הכי טוב בשוק, אני בכלל לא בטוח שיש אפשרות להגדיר כזה דבר, זה תלוי בשימושים - לחלק מתאים יותר בלקברי, לחלק מתאים יותר HERO ולחלק מתאים יותר אייפון

פורסם

נו, זה חלק מהSENSE, התאמה ספציפית של HTC ׁ(שכרגע מונעת ממך שדרוג רשמי לגירסה 2 של אנדרואיד)

זה לא חלק ממערכת ההפעלה אנדרואיד.

מוכן לחכות עוד קצת בשביל השדרוג ולקבל אותו עם ה-SENCE. מת על הממשק הזה.

אגב ה-SENCE הגיע גם למג'יק.

פורסם

1.אני מקווה לפחות שיש לך טאץ'... אני פשוט שונא אנשים שמדברים על מכשירים שלא ראו אותם בפועל יותר משעה

2. גם אני לא.(ראה הודעה ראשונה שלי בתראד לפני עמוד או 2

3.אתה מגן עליו כאילו לדעתך הוא הכי טוב בעולם מנסה להחליק הכל עם "אפשר לסדר תוך כמה דקות עם איזה APP"

פורסם

מוכן לחכות עוד קצת בשביל השדרוג ולקבל אותו עם ה-SENCE. מת על הממשק הזה.

כן, אבל מקודם (עם איתי) העלית את זה כיתרונות של אנדרואיד (עלה כל הנושא של סמסונג גלקסי ושהוא זול מהאייפון וכו')

כן, יש לSENSE יתרונות והוא ממשק נוח, אבל אני לא בטוח שיש לו עליונות על זה של האייפון למשל

(אבל אתה משום מה מתנגד נחרצות לממשק של אייקונים)

1.אני מקווה לפחות שיש לך טאץ'... אני פשוט שונא אנשים שמדברים על מכשירים שלא ראו אותם בפועל יותר משעה

2. גם אני לא.(ראה הודעה ראשונה שלי בתראד לפני עמוד או 2

3.אתה מגן עליו כאילו לדעתך הוא הכי טוב בעולם מנסה להחליק הכל עם "אפשר לסדר תוך כמה דקות עם איזה APP"

1.היה לי בעבר אייפון, אפילו הייתי בין הראשונים בארץ עם המכשיר (במקרה המשפחה שלי היתה בניו יורק יום אחרי ההשקה)

2.ועדיין משום מה נתפסת למובייל מי שהוא בגדר אופציה בלבד (ובת'כלס השימוש היחידי שמועיל בו זה הREMOTE WIPE ששימושי לארגונים)

3.כבר אמרתי, אין דבר כזה הכי טוב בעולם, יש תחומים שאין לו מתחרים (אפליקציות) ויש תחומים שהוא פחות טוב מאחרים (מולטיטסקינג), השאלה היא כמה זה משנה לך

(לי למשל אין שימוש בBT להעברת קבצים, בכל הטלפונים שלי ב10 שנים האחרונות (פלוס) היתה את האופציה ומעולם לא השתמשתי בה.)

אבל הרבה מהחסרונות שלו באמת ניתן לסדר:

אתה רוצה מולטיטסקינג? יש תוכנה שעושה את זה

(פחות אינטואיטיבי ונוח מפלטפורמות אחרות אבל קיים בתקווה שבקרוב תהיה תוכנה צד שלישי שתעשה את זה טוב, צירפתי סרטון שמראה יישום די דומה לזה של הפאלם פרה שהוא הטוב ביותר לדעתי בתחום)

אתה רוצה BT למשלוח קבצים? גם את זה אפשר לסדר. כן, את המצלמה אי אפשר לשנות ופלאש לא יהיה צד ג' אבל הכל עניין של מה חשוב לך

(נגיד אם אתה עמרי עמוס אז SE K800I זה הטלפון הכי טוב בעולם בגלל המצלמה והאייפון נחות גם לעומת סלע)

[br]פורסם בתאריך: 15.12.2009 בשעה 15:59:17

למה אתה כל הזמן כותב SENCE? :P

פורסם

אתה רוצה מולטיטסקינג? יש תוכנה שעושה את זה

(פחות אינטואיטיבי ונוח מפלטפורמות אחרות אבל קיים בתקווה שבקרוב תהיה תוכנה צד שלישי שתעשה את זה טוב, צירפתי סרטון שמראה יישום די דומה לזה של הפאלם פרה שהוא הטוב ביותר לדעתי בתחום)

אתה רוצה BT למשלוח קבצים? גם את זה אפשר לסדר. כן, את המצלמה אי אפשר לשנות ופלאש לא יהיה צד ג' אבל הכל עניין של מה חשוב לך

אם אפשר שמות לתוכנות להעברת קבצים ומולטי טסקינג

אני מכיר 2 פתרונות למולטיטסקינג:אחד נוראי והשני עולה כסף

ו0 פתרונות להעברת קבצים

פורסם

(נגיד אם אתה עמרי עמוס אז SE K800I זה הטלפון הכי טוב בעולם בגלל המצלמה והאייפון נחות גם לעומת סלע)

אתה אידיוט או מה? מאיפה הפלצת את השטות הזאת?

פורסם

ו0 פתרונות להעברת קבצים

יש את BACKGROUNDER למולטיטאסקינג

ויש את IBLUETOOTH להעברת קבצים

פורסם

יש את BACKGROUNDER למולטיטאסקינג

ויש את IBLUETOOTH להעברת קבצים

ו0 פתרונות להעברת קבצים

השני עולה 5 דולר

פורסם

אם ממש חשוב לך מולטי-טאסקינג, אז כנראה שאתם תשלם 5 דולרים. אני רכשתי מספר אפליקציות שהיו שימושיות עבורי ועלו גרושים. :)

פורסם

למה שאני אשלם על תוכנה שאפילו לא בAPP STORE? אתה צריך לפרוץ את התוכנה ואז לקנות אותה מהCYDIA STORE/ROCK STORE וכל עדכון מאפל אתה מאבד את הפריצה וצריך לחכות עד שיפרצו שוב

פורסם

הכל עניין של צורך

אני בשנה וחצי האחרונות עם מכשיר מבוסס WM

השימוש שלי במולטיטסקינג לא רק ששואף לאפס, הוא אפס מוחלט

אני קורא מייל? אני סוגר אחר כך את התוכנה, אני פותח אקסל/PDF? אני סוגר אחר כך את התוכנה

בסופו של יום חשוב לי בסמפרטפון שיהיה נוח לשלוח SMS/מייל, שיסתנכרן מול אקסצ'יינג' (כולל אנשי קשר ויומן), שהגלישה בו תהיה נוחה,

נגן מוזיקה/וידאו נוח, תוכנת GPS.

ובכל אלה האייפון בכלל לא רע.

ואז יש בונוסים:יש תוכנה ייעודית להיכנס לחשבון הבנק, יש תוכנה למצוא את הסושיה הקרובה, משחק מטופש שמעביר לך זמן בהמתנה בתור לרופא ועוד יותר מ100 אלף תוכנות ומשחקים ל...

וכן, אני עובד בסביבה עסקית, כולם עם WM ומכשירי בלקברי, השימושים שלהם לא שונים משלי והמכשיר שלהם לא עושה את הפעולות שציינתי באופן יעיל יותר.

פורסם

למה שאני אשלם על תוכנה שאפילו לא בAPP STORE? אתה צריך לפרוץ את התוכנה ואז לקנות אותה מהCYDIA STORE/ROCK STORE וכל עדכון מאפל אתה מאבד את הפריצה וצריך לחכות עד שיפרצו שוב

באמת שאני לא הולך להיכנס איתך לוויכוח הזה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים